Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Oeps! Premier Dick Schoof ontploft achter de Schermen, Microfoon verraadt alles


Politiek Den Haag stond gisteren weer eens op zijn kop. De Tweede Kamer weigerde namelijk te beginnen aan de Politieke Beschouwingen met premier Dick Schoof zonder dat er eerst duidelijkheid was over de asielplannen. En als je dacht dat het daar netjes bleef, heb je het mis: wat volgde was een spectaculair politiek steekspel waar zelfs een doorgewinterde soapserie nog jaloers op zou zijn.

Het geduld van de Kamerleden werd danig op de proef gesteld, en toen bleek dat de cruciale stukken nog steeds ontbraken, was de maat vol. Het debat werd zonder pardon een uur uitgesteld. Een uur waarin de politieke spanning tot een kookpunt steeg en de premier zich hoorbaar begon te irriteren.

Maar de echte show begon pas toen Schoof zijn ongezouten mening liet horen, niet wetende dat zijn microfoon nog openstond. “Sjongejongejonge, werkelijk niet te geloven,” mopperde hij geërgerd. Een uitspraak die door de aanwezige journalisten als muziek in de oren moet hebben geklonken. Een premier die zijn kalmte verliest op zo’n moment terwijl hij dacht dat de microfoon uit stond.

Of dit allemaal nog goed gaat komen, valt te betwijfelen. Eén ding is zeker: deze politieke soap krijgt ongetwijfeld een vervolg en we kunnen alleen maar afwachten welke uitglijders er nog meer gemaakt worden. Intussen blijft de Tweede Kamer verdeeld en lijkt premier Schoof langzaam zijn grip te verliezen.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze maken zich (PvdA/GL )drukker om Lui die hier überhaupt niet horen .
De gigantische puinhoop van PvdAGL i.s.m VVD hoor Je (Timmermans) niet over, en het oplossen cq terug sturen/verwijderen helemaal niet.
De kolerezooi is voor een ander Jou of Mij.