Het laatste showbizz nieuws

Bondgenoten

Deze nieuwe deelnemer van De Bondgenoten blijkt familie te zijn van Robert


De-Bondgenoten

De spanning liep hoog op in het laatste seizoen van De Bondgenoten, waar Robert met bloed, zweet en tranen probeerde de felbegeerde 100.000 euro in de wacht te slepen. Helaas voor hem kwam zijn droom aan diggelen toen hij op het nippertje door zijn eigen teamgenoten werd weggestemd. En alsof het allemaal nog niet wranger kon, nam na zijn vertrek een wel heel bijzondere nieuwkomer zijn plek in: een familielid met een bedenkelijke achtergrond.

In een gesprek met Nick Eshuis liet Robert zijn verbazing blijken over de opmerkelijke vervanger. “Er zit nu een half familielid van mij in. Die Maurice. Dat is het neefje van een ex van mij,” onthult hij. Een explosieve entree voor Maurice, die meteen opvalt door zijn verleden en een bondje vormt met Serena, Celine en nieuwkomer Rocky. Dit lijkt een pittige groep te worden, en het is de vraag hoe lang deze ‘familieband’ standhoudt in het spel.

En Maurice is bepaald geen onbekende voor het tv-publiek. Dit is dezelfde Maurice die eerder de liefde zocht in Adam Zkt Eva VIPS en toen het hart van turner Jeffrey Wammes probeerde te veroveren, zij het zonder succes. Nu is hij terug, klaar voor een nieuwe kans in de spotlights – maar dan wel zonder kleren uit de vorige show. Nick kon zich de gezichtsbekende Maurice niet helemaal voor de geest halen, maar vermoedt dat hij hem weleens op Tinder heeft gezien. Het kan allemaal niet gekker.

De entree van Maurice zorgt ongetwijfeld voor wat gefronste wenkbrauwen bij de andere deelnemers. Is hij een verraderlijke strategische zet van de productie, of gewoon een ongeplande verrassing?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties