Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bizarre Familieruzie: Sonja Bakker steekt haar eigen moeder mes in de rug


Sonja-Bakker

De ruzie in huize Bakker lijkt alleen maar grimmiger te worden. Jarenlang was het stil tussen Sonja Bakker en haar moeder Abeltje, die elkaar compleet uit het oog verloren leken. Maar nu is het familiedrama volledig uit de hand gelopen. Abeltje, die eerder dit jaar haar dochter publiekelijk beschuldigde van verraad in haar boek, werd meerdere keren stevig door Sonja genegeerd. Maar aan dat stilzwijgen is nu een einde gekomen, en hoe.

Sonja, die zich normaal gesproken stilhoudt over de bittere breuk met haar moeder, besloot onverwachts om van zich te laten horen. En dat deed ze op haar eigen manier: met een ogenschijnlijk onschuldig berichtje op social media, dat barst van de venijn. Toen RTL Boulevard onlangs een bericht deelde over Mary Borsato’s onvoorwaardelijke steun aan haar zoon Marco kon Sonja het niet laten om haar frustraties subtiel te ventileren. “De liefste mama die ik ken. Mama Mimi,” tikte ze onder het bericht. Een onmiskenbare sneer richting Abeltje die iedereen in één klap doorhad.

Abeltje liet de klap natuurlijk niet zomaar over zich heen gaan en haalde opnieuw uit in een interview met weekblad Weekend. “Heftig,” reageerde ze laconiek. Maar ze was er snel bij om Sonja’s actie te bagatelliseren: “Ze zei altijd dat Mary haar grootste vriendin was. Ze ziet wel meer vrouwen als moederfiguur, dus ik moet daar altijd een beetje om lachen.” Een moeder die haar dochter openlijk bespot – het lijkt haast op een soap, maar dit is de harde werkelijkheid in huize Bakker.

Het feit dat de breuk tussen moeder en dochter nog steeds niet geheeld is, is pijnlijk duidelijk. Geen telefoontjes, geen verzoeningspogingen, niets. Abeltje lijkt het inmiddels te hebben geaccepteerd. “Van Sonja heb ik niks gehoord, maar ja, dat vind ik ook wel goed,” zei ze alsof het haar niet raakt. Toch liet ze doorschemeren dat er meer achter haar publieke uitingen schuilt: “Ik heb het boek geschreven omdat ik nachtmerries had, ik kón niet meer. Ik wilde een keer gezien worden, want ik dóe ertoe.”

Het lijkt erop dat de wonden in deze familie nog lang niet geheeld zijn en dat de kloof tussen moeder en dochter dieper is dan ooit. Sonja’s sneer en Abeltje’s venijnige reactie laten zien dat dit familiedrama nog lang niet is uitgespeeld. Of er ooit nog een verzoening komt? De kans lijkt kleiner met iedere publieke steek die wordt uitgedeeld.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties