Het laatste showbizz nieuws

Linda de Mol, Shownieuws

Linda de Mol’s volle bos op TV is bedrog: ‘Mijn nephaar kost 2.000 Euro’


Linda-de-Mol

Veel bekende Nederlanders lijken hun uiterlijk te hebben aangepast met een uitbundige voorraad fillers en hairextensions. Zo ook Linda de Mol die op haar zestigste liever in de spiegel kijkt naar een zorgvuldig samengesteld kunstwerk dan naar haar natuurlijke zelf. Maar wie had ooit gedacht dat Linda eigenlijk een wandelende pruikencollectie is?

Linda die in haar eigen blad LINDA. met een bijna schokkende eerlijkheid haar beautygeheimen onthult, lijkt het allemaal prima te vinden. “Ik heb een héleboel fijn haar dat zo steil is, dat elke krul die ik erin probeer te föhnen of stylen er binnen vijf minuten weer uit valt,” bekent ze zonder blikken of blozen. Het resultaat? Haar natuurlijke lokken hangen als een futloze pannenkoek om haar hoofd. Maar natuurlijk laat de diva van de Nederlandse televisie zich niet zo aan de wereld zien.

In de studio’s wordt er driftig met haarstukjes gewerkt. Want die volle bos die je op tv ziet? Puur bedrog. “Op tv hang ik er altijd aan de achterkant een fiks stukkie haar bij,” verklapt Linda. Niet bepaald verrassend, maar wel weer een bevestiging dat niets is wat het lijkt in showbizzland. En ze is niet de enige; volgens haarzelf hangt elke celebrity met nephaar op het scherm. Haar stylist Pieter zit dagenlang te ploeteren om die haarstukken met de hand te knopen. Want ja, ook in de wereld van extensions geldt: als je het doet, doe het dan goed.

En wie betaalt, bepaalt. Linda’s luxueuze lokken hebben een prijskaartje waar je steil van achterover slaat. “Een mooi haarwerk van echt haar kost al gauw dik boven de 2.000 euro,” vertelt ze nonchalant. Voor Linda een schijntje natuurlijk, maar voor de gemiddelde Nederlander het maandelijkse huurcontract.

Linda lijkt er geen probleem mee te hebben dat haar looks zo kunstmatig zijn als de sets waarop ze werkt. Ze stelt zelfverzekerd dat het merendeel van de sterren die je in clips, op social media, en op tv ziet, het ook niet zo nauw neemt met authenticiteit. En waarom ook niet? In een wereld waar nep het nieuwe normaal is, lijkt Linda zich juist thuis te voelen in deze facade.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties