Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Onthulling: B&B Vol Liefde’s Albert Leidt Dubbel Leven – hij is getrouwd!


albert

Het leek allemaal zo sprookjesachtig in B&B Vol Liefde: Albert, de charmante kasteelheer vond zijn geluk bij de sprankelende Joyce. Maar achter de idyllische façade van het Franse kasteel schuilt een minder romantisch verhaal. Want wat de kijkers niet wisten, is dat Albert nog steeds getrouwd is. En de bom is inmiddels gebarsten: binnenkort moet hij voor de rechter verschijnen, oog in oog met zijn boze ex Margot.

Het huwelijk van Albert en Margot vertoonde al langer scheuren. Twee jaar geleden begon het te wankelen, maar van een officiële scheiding was toen nog geen sprake. En terwijl de kasteelheer in het populaire tv-programma op zoek ging naar een nieuwe liefde, bleef zijn oude huwelijk gewoon in stand. Een situatie die nu pas echt uit de hand dreigt te lopen, nu de scheiding eindelijk in gang is gezet. “Een scheiding is nooit leuk,” vertelt Albert aan weekblad Privé. “Ik probeer er zo goed mogelijk uit te komen in het belang van onze kinderen.” Maar of dat hem gaat lukken, is nog maar de vraag. De toon van de scheiding lijkt eerder op die van een juridische veldslag dan een vredige afsluiting.

En het lijkt erop dat Albert niet bepaald de enige is die last heeft van deze turbulente situatie. Malgosia, die zelf nog haar zinnen had gezet op de kasteelheer, wist al dat Albert nog getrouwd was toen ze in B&B Vol Liefde met hem flirtte. “Jammer dat het een vechtscheiding is,” zegt ze cynisch. Ze was niet te beroerd om hem ook even op zijn verantwoordelijkheid te wijzen: “Albert, een moeder is heilig.” Een sneer die hard aankomt, vooral omdat Albert zich altijd profileerde als de zorgzame vader die zijn kinderen op de eerste plaats zet.

Maar het blijft niet bij een paar scherpe woorden. Malgosia uit ook haar twijfels over Alberts deelname aan het programma. “Het is nog niet rond,” zegt ze, doelend op de scheiding die maar blijft voortslepen. “En ik zou al helemaal niet strijden met de moeder van mijn kinderen.” Dat is nog eens een pijnlijke steek onder water. Volgens haar gedraagt Albert zich verre van koninklijk, zeker nu hij zijn nieuwe liefde Joyce het kasteel binnenhaalt terwijl zijn ex nog bezig is om datzelfde kasteel voor zichzelf en de kinderen veilig te stellen.

De vraag blijft: wat had Albert gedacht toen hij zich inschreef voor B&B Vol Liefde? Dacht hij echt dat hij de scheiding kon negeren en vrolijk verder kon daten alsof er niets aan de hand was? Nu hangt er een donkere wolk boven zijn liefdesgeluk met Joyce en staat hij op het punt alles te verliezen. Niet alleen de sympathie van zijn kinderen, maar misschien ook het kasteel waar hij zo trots op is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties