Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Kandidaat met dwang van podium afgetrokken bij Holland’s Got Talent


holland

Het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent is nog maar net begonnen en we hebben nu al de meest bizarre auditie van het jaar gezien. Natuurlijk, talentenjachten zijn altijd goed voor een paar excentrieke types, maar deze dame heeft werkelijk alles overtroffen. Terwijl de juryleden zich al schrap zetten voor een variëteit aan zang, dans en andere kunsten, kwam er ineens een wandelend spektakelstuk het podium op dat de meest verwende kijker met open mond achterliet.

Met een grote met karton in elkaar geknutselde ster om haar hoofd kwam deze onbekende dame huppelend het podium op. Van zelfspot had ze duidelijk nog nooit gehoord, en ook haar gevoel voor realiteit liet te wensen over. Toen jurylid Edson da Graça, zichtbaar verward, vroeg waar ze vandaan kwam, kregen we een antwoord dat zelfs een sciencefictionfilm zou doen verbleken: “Uit het heelal,” antwoordde ze doodleuk. Ja hoor, de toon was gezet. Als dit een auditie was om de jury in de war te brengen, dan was ze geslaagd met vlag en wimpel.

Wat volgde was een ‘optreden’ dat moeilijk in woorden te beschrijven is. Met een poging tot zingen, als je het zo kunt noemen, begon ze aan een totaal verknipte versie van het nummer Brabant van Guus Meeuwis. De juryleden keken elkaar verbaasd aan: was dit serieus? Maar de dame bleef onverstoord doorgaan, vastbesloten om haar ‘sterkwaliteit’ aan Nederland te tonen. Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste rode kruizen de lucht in gingen. En de tweede. En de derde. En ja hoor, de vierde volgde snel.

Maar terwijl de meeste deelnemers op dat moment hun biezen pakken, was deze zelfverklaarde alien niet van plan om het podium te verlaten. Na vier keer rood bleef ze staan, alsof ze dacht dat ze midden in een staande ovatie zat. Juryleden Edson, Chantal Janzen, Dan Karaty en Marc-Marie Huijbregts wisten niet meer waar ze het moesten zoeken. Het publiek hield de adem in: wat nu?

Uiteindelijk moesten Buddy Vedder en Jamai Loman eraan te pas komen om de ‘ster’ van het podium te begeleiden. En zelfs dat ging niet zonder slag of stoot. Met zachte dwang en een hoop goedbedoelde grappen werd ze van het podium gehaald, terwijl ze nog iets mompelde over het verlichten van de wereld met haar talent. Ja, een ster is ze zeker, maar dan wel eentje die in een heel ver sterrenstelsel hoort.

Het incident zorgde voor een storm van reacties op social media. Mensen vroegen zich af of ze misschien iets had gerookt of gewoon de weg kwijt was. Een enkeling noemde haar optreden nog ‘vermakelijk’, maar de meeste reacties waren duidelijk: deze dame mag haar geluk ergens anders proberen. Misschien is er ergens een talentenjacht voor de meest merkwaardige optredens?

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties