Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

B&B Vol Liefde’s Malgosia blijkt zelf Luxe B&B in Polen te runnen


MalgosiaAlbert

In de wereld van B&B Vol Liefde zagen we al eerder deelnemers die hun zoektocht naar de liefde combineerden met de zorg voor hun gasten. Maar wat blijkt? Malgosia, die vorig seizoen nog druk in de weer was om kasteelheer Albert voor zich te winnen heeft zelf ook een geheim bed and breakfast-leven. Terwijl ze in het pittoreske Frankrijk de lakens deelde met Albert, houdt ze in Polen de touwtjes strak in handen bij haar eigen B&B, Maria Residence. En zoals je zou verwachten van Malgosia is dat geen simpele herberg.

Gelegen in het schilderachtige Tatragebergte, biedt Maria Residence een adembenemend uitzicht, maar dat is nog maar het begin. Met een ligging die perfect balanceert tussen het levendige Krakau en het rustieke Zakopane heeft deze B&B alles wat je van een luxueuze accommodatie mag verwachten. Gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijtje op het balkon hun handen wassen in de keuken met vaatwasser en wasmachine, en zich ontspannen in de prachtig aangelegde tuin. “Verzorging op het hoogste serviceniveau,” belooft de website. En wie Malgosia kent, weet dat ze niet zomaar iets belooft.

Maar waar het sprookje in Polen vlekkeloos lijkt te verlopen, ging het bij Albert in Frankrijk minder gesmeerd. De flamboyante Poolse vrouw maakte indruk met haar opvallende verschijning en haar uitgesproken mening. Toch bleek de charme van het Franse kasteel niet genoeg om haar te binden. En dat is niet zonder gevolgen gebleven. Na haar terugkeer uit Frankrijk liet Malgosia weten dat ze professionele hulp heeft gezocht om het drama met Albert te verwerken. “Om alles met Albert te kunnen verwerken,” zo legt ze uit in een emotioneel Instagram-filmpje. Blijkbaar heeft haar hartstochtelijke avontuur in de B&B van Albert meer sporen nagelaten dan ze aanvankelijk wilde toegeven.

Nu probeert ze, met behulp van een psycholoog, de chaos achter zich te laten. “Ik wil hem begrijpen waardoor ik het kan afsluiten,” verklaarde ze. Dat klinkt alsof er meer gaande was dan alleen wat gekibbel over het ontbijt. Wat speelde zich werkelijk af achter de gesloten deuren van Alberts kasteel? En wat zorgde ervoor dat Malgosia haar tijd in de B&B als zo traumatisch heeft ervaren dat ze nu nog steeds bezig is met het verwerken ervan?

Ondertussen lijkt het er niet op dat ze spijt heeft van haar deelname aan B&B Vol Liefde. Integendeel, Malgosia blijft stralen op haar Instagram-account, waar ze trots beelden deelt van haar prachtige B&B in Polen. Maar het contrast kan bijna niet groter zijn: terwijl ze aan de ene kant rust en luxe biedt aan haar gasten in het idyllische Tatragebergte, was haar tijd bij Albert allesbehalve rustig.

Een ding is zeker: het leven van Malgosia is minstens zo dramatisch als de afleveringen van B&B Vol Liefde waarin ze schitterde. Of ze nu gasten verwelkomt in haar Poolse toevluchtsoord of probeert het hoofdstuk Albert achter zich te laten, ze doet het altijd met flair en een dosis drama. Wat de toekomst voor haar in petto heeft, blijft gissen, maar het is duidelijk dat Malgosia niet zomaar uit de spotlights zal verdwijnen. Want wie eenmaal een B&B-diva is, blijft altijd een B&B-diva, of dat nu in Polen is of in het hart van Frankrijk.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties