Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Els uit B&B Vol Liefde doet boekje open over spannende avonturen hoog in de lucht


els

Het lijkt erop dat Els de immer populaire deelnemer van B&B Vol Liefde, een nieuwe weg inslaat. Waar ze voorheen bekend stond als de charmante en soms eigenzinnige B&B-eigenaresse komt ze binnenkort met iets heel anders op de proppen: een eigen boek. En nee, het gaat deze keer niet over haar deelname aan het tv-programma, maar over haar avonturen hoog in de lucht tijdens haar jaren als stewardess bij KLM.

Op Instagram laat Els haar volgers weten druk in de weer te zijn met de voorbereidingen. “Ik doe er deze keer ‘maar’ 2 uur over en ben om 9 uur bij uitgeverij Meulenhoff in Amsterdam,” schrijft ze, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. De afgelopen dagen stonden in het teken van boekbesprekingen, visagie en een fotoshoot op Schiphol. Dat laatste is geen toeval, want de cover van haar boek moet natuurlijk die bijzondere tijd als stewardess weerspiegelen.

Het nieuws over haar boek werd met open armen ontvangen door haar trouwe schare volgers. “Mooi! Hij zal best lekker gaan verkopen, je boek. Ik kan niet wachten,” reageerde een enthousiaste fan. Anderen vroegen zich af of het boek misschien over de roerige tijd bij B&B Vol Liefde zou gaan, maar Els maakte snel duidelijk dat ze iets anders voor ogen heeft. “Belevenissen en avonturen tijdens mijn KLM tijd als stewardess!” verklaart ze zelfverzekerd.

Toch is het niet de eerste keer dat een deelnemer van het populaire datingprogramma de pen oppakt. Debbie, die in Spanje haar eigen B&B runt, deelde eerder haar levensverhaal in een boek over lef, liefde en levenslust. En wie kan de memorabele Bram vergeten? Zijn autobiografie ‘Een wild leven’ beschrijft hoe hij een jeugd vol trauma’s wist om te buigen naar een vredig bestaan in Zweden.

Maar wat maakt het verhaal van Els anders? Voor haar is het duidelijk: het gaat om de unieke, vaak spannende ervaringen die ze opdeed tijdens haar tijd in de lucht. De vele vluchten, de exotische bestemmingen en natuurlijk de bizarre passagiersverhalen die alleen een stewardess kan vertellen. Het klinkt allemaal als een avontuur dat zich uitstekend leent voor een boek. Maar de vraag blijft: kan Els, die vooral bekend is van haar gezellige, maar soms ook chaotische tijd in de B&B, ook overtuigen als auteur?

De verwachtingen zijn in ieder geval hooggespannen. Haar fans staan te trappelen om het boek in handen te krijgen en te lezen over haar turbulente leven tussen de wolken. En wie weet, misschien krijgt ze hiermee wel een geheel nieuwe carrière. Want als er één ding is wat we van Els hebben geleerd, is het dat ze nooit bang is voor een nieuw avontuur. Of dat nu op tv is, in haar B&B, of in de literatuur. Eén ding is zeker: Els is nog lang niet uitverteld.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties