Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Familieoorlog: André en Roxeanne samen in gevecht tegen Rachel Hazes om de erfenis


Andre-Roxeanne-hazes

Jarenlang konden broer en zus, André en Roxeanne Hazes elkaar niet luchten of zien. De breuk was zo diep dat zelfs de gezamenlijke optredens tijdens de iconische Holland Zingt Hazes-concerten niet meer te redden waren. Ze zagen elkaar niet meer, spraken niet meer en het leek alsof er geen weg terug was. Maar zoals wel vaker in de showbizz draait alles om de timing. Afgelopen vrijdag stonden ze ineens zij aan zij op het podium bij het programma DNA Singers. En dat was nog maar het begin.

Het is bijna te mooi om waar te zijn: na jaren van ruzie hebben André en Roxeanne het niet alleen bijgelegd, maar besloten ze ook samen de strijd aan te gaan. En hun gezamenlijke vijand? Hun eigen moeder Rachel Hazes. Volgens insiders is het doel duidelijk: de rechten op de naam Hazes veiligstellen. Het is geen geheim dat de naam Hazes een goudmijn is, maar blijkbaar is het voor André meer dan alleen een lucratief merk. “Voor hem is er maar één ding belangrijk: ‘dat er goed wordt omgegaan met de naam Hazes’,” fluistert een bron. En nu lijkt hij daar samen met zijn zus voor te willen strijden.

De verhoudingen binnen de familie Hazes zijn al jaren een bron van drama en conflict. Waar André vroeger nog een hechte band had met zijn moeder, is dat beeld compleet veranderd. De reden? Monique Westenberg en ruzies over de erfenis, de controle over de nalatenschap van hun vader en wie nu eigenlijk het recht heeft om de naam Hazes uit te melken. Rachel, die zich jarenlang als hoeder van de erfenis profileerde ziet nu de grond onder haar voeten wegzakken. Want met André én Roxeanne tegenover zich, is ze nu de grote boeman in haar eigen familiedrama.

Hoe het verder gaat, blijft voorlopig gissen, maar één ding is duidelijk: de Hazes-dynastie bevindt zich in een ware soap. Terwijl broer en zus hun krachten bundelen, moet Rachel vechten voor haar positie. De vraag is alleen: heeft ze genoeg troeven in handen om deze familieoorlog te winnen? En hoe lang duurt het voordat deze explosieve situatie weer voor de rechter verschijnt in een bodemprocedure?

Wat ooit een simpele familievete leek, dreigt nu uit te groeien tot een allesverwoestende strijd om macht, geld en de naam Hazes. Zal de naam Hazes uiteindelijk opnieuw verdeeld raken, of kan dit broze bondgenootschap van André en Roxeanne standhouden? Eén ding is zeker: dit verhaal is nog lang niet voorbij.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ruzie bijgelegd ?
Laat me niet lachen.
Als die narcist z’n poen heeft, laat ie haar weer vallen als een baksteen.
Let maar op mijn woorden.