Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bizar: Malgosia uit B&B Vol Liefde wast en smeert zich in met roomboter


bb-vol-liefde-malgosia

Malgosia de opvallende verschijning uit B&B Vol Liefde weet altijd de aandacht op zich te vestigen. Niet alleen door haar uitgesproken persoonlijkheid, maar ook door haar verrassende schoonheidstips. Terwijl andere vrouwen zweren bij dure crèmes en serums, zweert Malgosia bij iets totaal anders: roomboter. De 51-jarige Poolse smeert dagelijks roomboter op haar gezicht. Wat is hier in hemelsnaam de reden voor?

In een interview met VROUW onthult Malgosia haar geheimen om er zo stralend uit te blijven zien. Met haar energie en jeugdige uitstraling lijkt ze de klok terug te draaien. “Het allerbelangrijkste is dat een vrouw goed in haar vel zit,” verklaart ze. “Je kunt jezelf prachtig opmaken en aankleden, maar dat gaat je niet helpen als je moe of depressief bent. Je uitstraling is hetgeen dat mensen bijblijft.” Mooie woorden, maar die roomboter op haar gezicht roept toch wel wat vragen op.

Het lijkt bijna komisch: terwijl de meeste vrouwen hun keukenkastjes vullen met schoonheidsproducten van honderden euro’s, neemt Malgosia gewoon een klontje boter uit de koelkast. Maar voor haar is dit geen grap. “In Polen woon ik vlakbij een bos, dus ik gebruik gewoon mijn eigen kruiden,” vertelt ze trots. Ze maakt haar eigen crèmes van brandnetels en jawel, roomboter. En we hebben het hier niet over zomaar een pakje uit de supermarkt. Nee, Malgosia maakt de boter zelf van geitenmelk die ze eigenhandig klopt. Het klinkt als iets uit een middeleeuws toverboek, maar zij zweert erbij.

Het gaat zelfs nog verder: deze zelfgemaakte roomboter is niet alleen voor haar gezicht bestemd. “Ik badder er zelfs in, net zoals Cleopatra,” vertelt ze. Cleopatra? De Egyptische koningin die beroemd was om haar schoonheid? Malgosia ziet zichzelf blijkbaar als een moderne Cleopatra, die de luxe van geitenmelkbadderen naar de 21ste eeuw heeft gehaald. “Cleopatra stond bekend om haar prachtige huid en nam regelmatig een bad van geitenmelk,” legt ze uit. Of het écht helpt om een pot roomboter in je bad te gooien, laten we even in het midden.

En alsof dat nog niet vreemd genoeg is weigert Malgosia ook om kraanwater te drinken in Nederland. “Ik heb in Polen mijn eigen bronwater, dat komt rechtstreeks uit de bergen. Dit neem ik in flessen mee naar Nederland.” Alsof een doosje Spa Blauw niet genoeg is voor deze diva. Nee, voor haar alleen het zuiverste water uit de bergen in grote flessen meegesleept van Polen naar Nederland.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Om niet goed van te worden. Blijft het nou bezig met die lui? Dat hele B&B bestaat allemaal uit mensen die een connectie met de artiestenwereld hebben.

Zonde is een oud wijf boter aan de kont smeren en zelf droog brood eten.
Nou dat zal deze appetijtelijke Dame vast niet naar het Hollandse spreekwoord doen.
Mag ik je smeren hihi