Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Relatiecrisis? Annemarie plaatst mysterieuze post na vreemdgaan van Simon


simon

Het lijkt de buitenwereld misschien alsof alles koek en ei is tussen Annemarie en Simon Keizer, maar haar recente post op Instagram doet toch de wenkbrauwen fronsen. Terwijl het stel vorige maand nog vrolijk hun twintigjarig jubileum vierde, met romantische beelden van een schijnbaar zorgeloze relatie, lijkt Annemarie nu een subtiele boodschap de wereld in te sturen. In haar Instagram Stories deelt ze een quote die vragen oproept: “Verlies je partner niet uit het oog door het ouderschap. Je kinderen leren over liefde door naar je te kijken.”

Is dit zomaar een wijsheid die ze wil delen of zit er meer achter? De geruchtenmolen draaide de afgelopen jaren overuren toen er verhalen opdoken over Simon’s vermeende escapades. Maar liefst zeven vrouwen beweerden vorig jaar dat ze intiem contact hadden gehad met de zanger en dat het contact met sommige van hen zelfs nog steeds doorgaat. Het leek alsof de charmante helft van het populaire Volendam-duo een duister dubbelleven leidde, met een ‘mancave’ op zijn kantoor als het decor voor geheime afspraakjes.

Het juicekanaal dat destijds de bom liet barsten, meldde destijds op Instagram: “Dit zijn dames die de afgelopen jaren en sommigen nu nog steeds contact en seks met hem hebben.” Het zou begonnen zijn met een ontmoeting op een camsite, waarna Simon zijn nummer zou hebben uitgedeeld. Voor sommige vrouwen bleef het bij bellen, maar anderen werden uitgenodigd op zijn kantoor. De details zijn om van te rillen: ontmoetingen in een ruimte die speciaal ingericht lijkt voor geheime rendez-vous.

Ondanks de storm van beschuldigingen en de twijfel die daarmee over hun huwelijk hing, bleef Annemarie bij haar man. Misschien wilde ze de wereld laten zien dat ze zich niet zomaar gewonnen geeft of misschien wil ze wanhopig de schijn ophouden. Vorige maand leek alles nog perfect toen ze hun twintigjarig samenzijn vierden. “20 jaar,” schreef ze toen bij een video vol zoete herinneringen met Simon, alsof ze zichzelf en haar volgers wilde overtuigen dat hun liefde sterk genoeg is om alle stormen te doorstaan.

Maar de vraag blijft knagen: is die liefde echt, of is het een façade om de scheuren in hun relatie te verhullen? Annemarie’s cryptische boodschap over het ‘niet uit het oog verliezen’ van je partner roept onvermijdelijk de vraag op: wie heeft hier wie uit het oog verloren? Zijn het de kinderen die naar een illusie kijken, of probeert Annemarie ons iets duidelijk te maken zonder het expliciet uit te spreken?

Een huwelijk van twintig jaar zou een rots in de branding moeten zijn, maar soms blijkt zelfs de stevigste rots te kunnen afbrokkelen. En terwijl de geruchten over Simon’s vermeende minnaressen blijven rondzingen, is het duidelijk dat de schijn van perfectie die Annemarie probeert hoog te houden, dunner is dan ooit. Hoe lang kan ze dit volhouden? En wat zal de volgende zet zijn in dit onvoorspelbare liefdesdrama? Eén ding is zeker: de perfecte gezinsplaatjes op Instagram vertellen lang niet het hele verhaal.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die leeft sowieso in haar eigen bubbel.

Hoeveel heeft zij in haar Loft ontvangen?
Volgens mij kruipt heel of ten minste half Volendam op elkaar.
Is de bekende Jan S. alweer zijn paling aan het zouten ?