Het laatste showbizz nieuws

Prinses Amalia, Shownieuws

Slanke Prinses Amalia zorgt voor ophef: Diëten en sportschool of toch Ozempic?


Amalia

De jaarlijkse Prinsjesdag is meestal een toneel voor politieke praatjes en stoffige tradities, maar dit jaar was er iets – of beter gezegd iemand – die alle aandacht naar zich toe trok. Prinses Amalia liet met haar nieuwe slanke verschijning een onuitwisbare indruk achter op de aanwezigen. Het was alsof het land een nieuwe versie van haar zag, één die ver afstaat van het beeld dat we tot nu toe van haar hadden. De kroonprinses die eerder vaak werd neergezet als ‘volslanke tiener’, stond daar nu als een zelfverzekerde stralende jonge vrouw.

Twitter en andere sociale media ontploften met reacties. En hoewel de meningen varieerden was de toon opvallend positief. Een gebruiker, Mies, kon haar enthousiasme niet onderdrukken: “En weg is haar babyvet. Want ik zie een gepassioneerde en prachtige jonge vrouw die absoluut van rups is veranderd in een kleurrijke vlinder.” Een mooie metafoor, maar roept ook de vraag op: hoe ver moet iemand gaan om aan de verwachtingen van het volk te voldoen?

Het is niet alleen in Nederland dat Amalia’s transformatie met een vergrootglas wordt bekeken. Ook internationaal staan royaltywatchers klaar om iedere beweging van de jonge prinses te analyseren. Vooral in Spanje en Argentinië is men extra geïnteresseerd. De banden van Amalia met Spanje waar ze een tijdje in Madrid heeft gewoond en de Argentijnse wortels van haar moeder Máxima, maken haar tot een onderwerp van gesprek in deze landen. En de geruchten zijn daar niet mals.

In Argentinië liet journalist Rodolfo Vera Valderón de geruchtenmolen volop draaien. Volgens hem zou niet alleen Máxima, maar ook Amalia gebruikmaken van Ozempic een medicijn dat normaal gesproken voor diabetespatiënten is, maar dat onder beroemdheden bekendstaat als een ‘wondermiddel’ om snel kilo’s te verliezen. Een sensationele beschuldiging die natuurlijk voor flink wat ophef zorgde. Toch werd deze bewering snel ontkracht door de Spaanse krant Vanitatis/El Confidencial, die stelt dat Amalia haar nieuwe figuur te danken heeft aan haar ijzeren discipline en dagelijkse bezoekjes aan de sportschool.

Sinds haar terugkeer naar Amsterdam zou Amalia dagelijks te vinden zijn bij haar personal trainer en diëtist Milan Antoni die haar op een strikt schema heeft gezet. En dat is te zien. Ook na Prinsjesdag werd ze meerdere keren gespot in stijlvolle outfits die haar slankere silhouet benadrukten. Maar waar de een haar toejuicht voor haar doorzettingsvermogen, vraagt de ander zich af of dit echt haar eigen keuze is of dat ze bezwijkt onder de druk van het koningshuis en de verwachtingen van het publiek.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geloof er niets van als dat komt door dieet en sporten, Ozempic is een geloofwaardigere optie.

Veel paard gereden is ook nog een optie als ik de semi bekende Nederlandse Samantha Steenwijk mag geloven 😂

😂😂