Het laatste showbizz nieuws

Bizar

Heftig ongeluk in de Efteling: zwaargewonde na val van attractie


Gisteren vond er een angstaanjagend ongeval plaats in het geliefde attractiepark De Efteling dat normaal gesproken bekendstaat om zijn sprookjesachtige sfeer. Dit keer werd het park echter opgeschrikt door een schokkend voorval bij de attractie Fabula, waar de werkzaamheden in volle gang zijn. Rond 13.10 uur sloeg het noodlot toe en viel een bouwvakker van zes meter hoogte naar beneden middenin het rotswerk van de attractie.

Het leek een gewone werkdag bij de verbouwing van de voormalige PandaDroom, die momenteel wordt omgetoverd tot een vernieuwde versie van Fabula. Maar de situatie nam een dramatische wending toen de man die aan het werk was op een gevaarlijk steile locatie zijn balans verloor en naar beneden stortte. De hulpdiensten werden onmiddellijk gealarmeerd en snelde in groten getale naar het park. Het onfortuinlijke slachtoffer bleek op een moeilijk bereikbare plek terecht te zijn gekomen.

Het tafereel deed menig Efteling-bezoeker verstijven van schrik. Het slachtoffer werd uiteindelijk na een complexe reddingsactie met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De precieze toestand van de man is nog onbekend, maar gezien de val van aanzienlijke hoogte vrezen velen voor ernstige verwondingen. De Efteling zelf heeft nog geen officiële verklaring afgelegd over het incident.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Veel sterkte ,hopelijk komt het weer helemaal goed🍀