Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Is Jutta Leerdam zwanger van Jake Paul?


Jutta-Leerdam

Het lijkt een sprookje: de bloedmooie Jutta Leerdam en de beruchte bokser Jake Paul die ondanks de duizenden kilometers afstand tussen hen in toch een vurige relatie weten te onderhouden. Ze vliegen elkaar letterlijk en figuurlijk de wereld over achterna, maar zoals met elk sprookje lijkt er ook hier een schaduwzijde te zijn. Want nu gaan er geruchten rond die niemand zag aankomen: een zwangerschap! Maar niet zoals je zou denken…

Jutta, met haar gevierde carrière als topschaatsster en een vermogen van ruim 2 miljoen euro, lijkt haar leven perfect op orde te hebben. Aan haar zijde Jake, de ‘problemchild’ met een geschat fortuin van meer dan 80 miljoen en een privéjet om elk moment bij zijn liefje te zijn. Hoewel velen dachten dat deze relatie haar focus zou verstoren, blijkt niets minder waar. Ze motiveren elkaar zelfs op sportgebied, en reizen samen de wereld over om elkaars trainingen en wedstrijden bij te wonen. Maar nu zorgt een opzienbarend filmpje van Jake voor grote opschudding.

In de bewuste video is Jake te zien terwijl hij maar liefst 500 pounds – bijna 227 kilo – aan het bankdrukken is. Een indrukwekkende prestatie, zou je denken, ware het niet dat de aandacht van fans meteen afgeleid werd door iets anders: zijn buik. En het duurde niet lang voordat het internet overspoeld werd met reacties: “When is the babyshower?!” en “Heeft Jutta jou zwanger gemaakt?” werd er al snel flauw gespeculeerd. Het lijkt gewoon een grap, maar het gerucht werd zo hardnekkig dat mensen zich daadwerkelijk begonnen af te vragen of er misschien iets meer achter deze opmerking zat.

Zou Jutta, die in topvorm moet blijven voor het komende schaatsseizoen, werkelijk haar carrière op het spel zetten voor een kind? Het lijkt onwaarschijnlijk, maar de vraag blijft hangen. Want wat als het waar is? Hoe zou dat haar sportprestaties beïnvloeden? En wat betekent dat voor haar toekomst in de schaatswereld?

Hoewel de hele situatie op het eerste gezicht belachelijk lijkt, is het opmerkelijk hoeveel aandacht de zogenaamde ‘babybump’ van Jake heeft gekregen. En terwijl fans gretig speculeren over een mogelijk zwangerschap, blijft de vraag of dit gewoon een stunt is van de bokser die altijd in is voor een beetje controverse, of dat er toch een kern van waarheid in zit. Want één ding is zeker: waar Jake Paul is, is drama nooit ver weg.

Hieronder de beelden met de fake buik van Jake Paul:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties