Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Mysterieus ‘Zoenincident’ Tussen Hélène Hendriks en Ronald de Boer veroorzaakt Rel


Helene Hendriks

Het was weer een opmerkelijke avond bij Vandaag Inside, waar de mannen aan tafel gretig inspeelden op een foto die voor de nodige ophef zorgde. Terwijl de gebruikelijke grappen en grollen over de tafel vlogen, verscheen er plotseling een beeld op het scherm dat Hélène Hendriks en Ronald de Boer in een wel héél intiem moment leek te tonen. De spanning was voelbaar toen Wilfred Genee de eerste steen wierp: “Was jij nou aan het zoenen met Ronald de Boer gisteravond?” Hélène, zoals altijd scherp, pareerde met een droge: “Ik dacht nou, waarom niet?”

De rest van de tafel, waaronder Johan Derksen en Valentijn Driessen, rook bloed en liet de kans niet voorbijgaan om de situatie verder op te stoken. “Even lekker een tong in het oor,” sneerde Valentijn, zijn ogen vol plezier om de ophef die hij veroorzaakte. Maar wat was er nu echt aan de hand?

Wilfred, zoals een echte roddeljournalist betaamt, liet het er niet bij zitten en bleef doorvragen. “Dit was gister bij Ajax, wat was dit dan?” Hélène, niet vies van een beetje mysterie, hield de spanning nog even hoog. “Dat hou ik liever geheim,” antwoordde ze, terwijl ze de mannen nog even in het ongewisse liet. Maar uiteindelijk, onder druk van de gretige blikken aan tafel en de lachsalvo’s, moest ze de lucht klaren.

De waarheid bleek een stuk minder sappig dan de foto deed vermoeden. “Niks romantisch aan hoor,” legde Hélène uit. “Het geluid deed het niet, dus hij hoorde me niet. We stonden bij een nabeschouwing en hij hoorde werkelijk niks van wat ik zei. Wesley ook niet. Dus dan schreeuw ik het wel in zijn oor. Je moet toch iets! Wat zou jij doen?” Met die opmerking leek ze de spanning even uit de lucht te halen, maar het verhaal had zijn doel al bereikt: een golf van speculaties en grappen verspreidde zich razendsnel over sociale media.

Hoewel er dus absoluut geen sprake was van een romantisch rendez-vous met Ronald de Boer, was het leedvermaak aan tafel groot. De mannen hadden hun ‘sappige’ momentje gehad en Hélène liet het met haar kenmerkende nuchterheid van zich afglijden. Geen zoen, geen romance, alleen een technisch ongemak dat de fantasie van de VI-mannen op hol deed slaan.

Maar hoe zit het dan met het liefdesleven van Hélène zelf? Want laten we eerlijk zijn, als er één iemand is die het hoofd van menig kijker op hol doet slaan, is het de stralende blondine zelf wel. Gelukkig heeft ze haar eigen liefdesgeluk al gevonden, en hoewel de tafelgasten probeerden haar in verlegenheid te brengen, blijft Hélène stoïcijns: haar hart is al vergeven, en niet aan een willekeurige voetballer.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties