Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg kapot van verdriet en in diepe rouw door plotseling verlies


Monique-Westenberg

Monique Westenberg verkeert momenteel in diepe rouw na het plotselinge verlies van een dierbare kennis. De kermiswereld is opgeschrikt door het onverwachte overlijden van Hans van Tol jr., een bekende exploitant. Slechts 28 jaar oud, overleed hij afgelopen weekend, wat leidde tot een ontroerende herdenking op de kermis in Weert, waar zaterdagavond twee minuten stilte werd gehouden.

Ook Monique, die Hans kende, was geschokt door het nieuws. Ze deelde haar verdriet op Instagram. “Stil… Omdat de juiste woorden soms niet te vinden zijn,” schreef ze in haar Stories. De doodsoorzaak van Hans is tot nu toe niet bekendgemaakt, wat de situatie nog tragischer maakt voor zijn nabestaanden en kennissen.

Naast deze tragische gebeurtenis, worstelt Monique zelf met persoonlijke gezondheidsproblemen. Kort geleden vertelde ze haar volgers dat ze binnenkort een operatie moet ondergaan. Haar neus werd veertien jaar geleden tijdens een auto-ongeluk verbrijzeld en sindsdien heeft ze moeite met ademen. “Ik stapte net bij iemand in, had mijn gordel nog niet om en… boem! Mijn neus verbrijzeld en glas in mijn gezicht,” deelde Monique openhartig. Hoewel je er aan de buitenkant van de neus niks meer van ziet, is de schade intern aanzienlijk. Ze durft nu pas de stap te nemen om het te laten herstellen. “Mijn neus gaat geopereerd worden. Dan wordt het van binnen allemaal weer opengemaakt en wat rechter gezet.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nog niet zo lang geleden had ze het over haar scheve mond die door dat ongeluk veroorzaakt was en nu is het ineens haar neus. Ra, Ra.
Zelf ben ik ook in diepe rouw. De witte muis van de buurman is overleden.

Gossie daar is ie weer eens, Ibrahim!
Weer vrijgelaten uit het gesticht.πŸ€ͺπŸ€­πŸ˜‚πŸ™ˆ
Nou succes ermee hoor!

Wat fijn, Jolijntje, dat mijn commentaar jou de gelegenheid bood om maar weer eens de derderangs lolbroek uit te hangen. Is het toch niet voor niets geweest.

Sterkte Monique en dat jouw bikkel,s Andre en kleine Dre je maar flink vertroetelen .