Het laatste showbizz nieuws

Weersvoorspelling

Het weer maakt je depri: vorst op komst en eindeloze regen houdt aan


weer-regen

De herfst heeft nu echt zijn intrede gedaan en het ziet er niet naar uit dat we snel van het sombere weer af zijn. Dinsdag belooft een dag te worden waarin je je paraplu maar beter binnen handbereik houdt, want de regen komt met bakken uit de lucht. En alsof dat nog niet genoeg is, blijft het grijs en grauw met slechts 15 graden als magere troost. Voor de mensen in het zuiden is er misschien een klein sprankje hoop, want daar wordt het vanmiddag wat droger. Maar verwacht niet dat je de zon lang te zien krijgt, die laat zich hooguit even tussen de wolken zien.

In het noorden blijft het daarentegen een waterballet met aanhoudende regen. De temperaturen blijven steken rond de 13 graden en door de miezerige regen voelt het nog een stuk kouder aan. De wind is landinwaarts gelukkig wat afgezwakt, maar aan de kust blaast hij nog flink door, wat de gure sfeer alleen maar versterkt.

Vanavond wordt het niet veel beter, zeker niet in het noorden waar de regen maar blijft vallen. In het zuiden is het met een beetje geluk droog, maar dan krijg je wel de kou op de koop toe. In sommige plekken kan het afkoelen tot wel 4 graden. Mist en nevel zorgen voor nog een extra grimmig sfeertje.

Woensdag wordt geen dag om naar uit te kijken. Met een grauwe lucht, enkele buien en amper zon zal het eerder aanvoelen alsof we diep in de herfst zitten, terwijl we eigenlijk nog maar net aan het begin staan. Temperaturen van maximaal 16 graden? Dat is toch niet waar we op hopen in oktober.

Donderdag en vrijdag lijkt het weer even zijn humeur te verbeteren, met wat zonnestralen die doorbreken. Maar voor je te enthousiast wordt, moet je weten dat de temperatuur ‘s nachts gevaarlijk laag kan worden. Vorst aan de grond? Jazeker, dat zou zomaar kunnen gebeuren. Het is duidelijk: de herfst slaat toe met volle kracht, en we zullen het moeten uitzweten onder onze regenjassen en paraplu’s.

En denk je dat het in het weekend beter wordt? Vergeet het maar! Meer wolken, misschien een bui hier en daar en opnieuw die ellendige regen. De herfst heeft ons stevig in zijn greep, en het lijkt erop dat we voorlopig geen ontsnapping hebben. Dus pak die warme truien maar alvast uit de kast.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lekker hoor, boerenkool, erwtensoep, zuurkool. Lange avonden heerlijk toch .
En dan heerlijk in bed regen tegen de ramen.
Zalig.
Nu nog een leuke meid erbij .