Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ziekenhuisdrama: Samantha Steenwijk is doodziek, maar waar is haar vrouw Daisy?


Samantha-Steenwijk

Samantha Steenwijk zorgt voor opschudding bij haar volgers na haar recente ziekenhuisopname. De zangeres werd vorige week opgenomen met “hoge koorts en vreselijke pijn” en bleek te kampen met een dubbele nierbekkenontsteking. Hoewel Samantha op Instagram iedereen bedankte voor hun steun, viel één ding meteen op: de volledige afwezigheid van haar vrouw Daisy, zowel op foto’s als in de bedankjes.

Samantha deelde haar herstel met haar volgers: “Thuis! Na 10 dagen koorts was de koorts de laatste dag opgelopen tot 40 graden met vreselijke pijn. Vele onderzoeken verder bleek dit een dubbele nierbekkenontsteking. Nou, ik kan je nu dus vertellen, dat is geen pretje.” Ze voegde eraan toe dat ze de behandeling nu thuis mag vervolgen en zich al een stuk beter voelt.

Ze nam ook de tijd om iedereen te bedanken: “Ik wil graag al het lieve ziekenhuispersoneel bedanken, ik ben zo vreselijk goed verzorgd op alle fronten! Ook al m’n lieve familie/vrienden/dierbaren voor hun steun, oppeppers en bezoekjes. Ik hou van jullie met heel mijn hart.”

Maar opvallend was dat haar vrouw Daisy nergens werd genoemd in het bericht, wat direct zorgen wekte bij volgers. Is er sprake van een breuk, of speelt er iets anders? De stilte rondom Daisy zorgt in ieder geval voor flink wat speculatie onder Samantha’s fans.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties