Vandaag Inside houdt hand boven het hoofd van gestoorde vreemdganger Bas Nijhuis

bas-nijhuis

Het lijkt erop dat Bas Nijhuis zijn reputatie flink heeft beschadigd. De man die we vooral kennen als de nuchtere scheidsrechter bij Vandaag Inside, blijkt volgens weekblad Privé een heel andere kant te hebben. Volgens het blad is Bas niet alleen vreemdgegaan, maar zou hij ook gelogen hebben over de gezondheid van zijn eigen moeder. Het zijn schokkende beschuldigingen die zijn geloofwaardigheid bij VI flink ondermijnen ook al doen de mannen aan tafel alsof er niets aan de hand is.

Zijn ex-minnares Mandy heeft het helemaal gehad met Bas. Na jarenlang bedrogen te zijn kan ze niet geloven hoe laconiek hij zijn terugkeer in het programma maakte, zonder ook maar een greintje verantwoordelijkheid te nemen. “Bas verdraait echt alles!”, vertelt ze in een interview met Privé. Volgens haar draait hij moeiteloos de feiten om en krijgt hij daar ook nog eens een podium voor bij VI. “Het is niet te bevatten hoe hij alles naar zijn hand zet”, zegt Mandy vol frustratie.

Mandy is vooral boos op Wilfred Genee en de redactie van VI. “Ik heb mijn kant van het verhaal naar ze gestuurd, inclusief alle bewijzen. Ze hebben alles gelezen, maar geven alleen Bas het woord.” Ze voelt zich compleet genegeerd. “Geen enkel bericht terug, helemaal niets. Het lijkt erop dat ze hem bewust de hand boven het hoofd houden,” vertelt ze verontwaardigd.

De manipulatie en leugens van Bas hebben haar diep geraakt. “De manier waarop hij me heeft gemanipuleerd en voorgelogen, doet echt wat met je.” Maar volgens Mandy is zij niet het enige slachtoffer. Er zijn meer vrouwen die dezelfde ervaringen hebben met Bas, maar tot nu toe durft niemand naar voren te komen. “Het zal niet lang meer duren voordat de waarheid boven tafel komt. Er zijn zelfs bekende namen bij betrokken,” waarschuwt ze.

Het blijft afwachten hoe lang de mannen van VI kunnen doen alsof er niets aan de hand is, maar als het aan Mandy ligt, komt de beerput vroeg of laat toch open.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties