Cosmetische nachtmerrie voor Sylvie Meis: Onherkenbaar na mislukte ingreep

Sylvie-Meis

Sylvie Meis, het eeuwige poppetje van de showbizz, heeft eindelijk toegegeven dat haar gladde gezicht niet alleen het resultaat is van ‘gezond eten en sporten’. Nee, het gaat er natuurlijk om dat ze de boel flink heeft laten verbouwen. En nu komt ze zelfs met de onthulling dat het niet altijd vlekkeloos is verlopen. Aan de Duitse pers geeft ze schoorvoetend toe dat haar gebruik van gelfillers een grote fout was. ,,Ik zag er heel anders uit,” bekent Sylvie, alsof het niemand opgevallen was dat haar gezicht de afgelopen jaren wel erg strak stond.

De blondine heeft zichzelf jarenlang gepresenteerd als het toonbeeld van natuurlijke schoonheid. Maar achter die façade van sportsessies en glazen water zat een flinke dosis cosmetische hulp verstopt. Zo waren lipfillers slechts het begin van haar metamorfose. En dat alles om er ‘jong en fris’ uit te blijven zien, natuurlijk.

Waar Sylvie eerder nog met de nodige flair deed alsof ze haar jeugdige uiterlijk te danken had aan gezonde gewoontes, trekt ze nu eindelijk het masker af. ,,Ja, ik heb fillers gebruikt en dat hielp,” verklaarde ze eerder. Maar goed, het is natuurlijk geen geheim meer dat haar ‘natuurlijke’ schoonheid een beetje hulp kreeg van de plastisch chirurg. Het lijkt erop dat Sylvie meer in de wachtkamer van een kliniek zit dan in de sportschool.

Deel deze juice!

Geschreven door Benny Paparazzo

Benny is berucht in het roddelwereldje en staat bekend om zijn scherpe blik en nog scherpere pen. Deze meester van het roddelambacht diept de sappigste verhalen op met een vasthoudendheid die menig beroemdheid doet sidderen. Benny's artikelen zijn doorspekt met bijtende humor, en zijn pen lijkt soms gedoopt in azijn.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik had vandaag sjans Ok ze was wel in de 60.