Drama voor Monique Westenberg: Huis van vriendin volledig in vlammen opgegaan

monique-huilen

Een groot drama heeft zich afgespeeld voor een vriendin van Monique Westenberg: haar hele huis is volledig afgebrand. Om de vrouw te helpen is er een doneeractie opgezet, en Monique roept nu ook haar volgers op om te doneren. “Ze heeft helemaal niets meer.”

In een filmpje op Instagram laat Monique het afgebrande huis van haar vriendin Chantal zien. “Een bekende van mij, een moeder met drie kindjes, heeft deze week haar thuis in vlammen op zien gaan”, schrijft Monique op haar Stories. “Alles weg!”

‘Ze heeft niets meer’
Tot overmaat van ramp was er nog een hond in het huis die het niet heeft overleefd. “Het aller, allerergste is dat een van haar honden er niet levend uit is gekomen. Ze heeft niets meer, alleen een gebroken hart!”, schrijft Monique verder. Ze deelt de link naar de doneeractie en voegt toe: “Alle hulp is zo welkom!”

Update: €8.622 opgehaald
Er is inmiddels al een bedrag van €8.622 opgehaald voor Chantal. Op de website van de actie laat Chantal weten enorm dankbaar te zijn voor alle donaties: “Het was een zeer moeilijke tijd voor ons, maar dankzij jullie hulp hebben we de kracht gevonden om door te gaan.”

Dankzij de genereuze inzamelingen is de eerste nood enigszins verlicht, maar helaas heeft Chantal nog geen nieuwe woonplek gevonden. “De brand heeft ons huis en de caravan volledig verwoest, en helaas geeft de staat momenteel geen voorrang aan ons gezin voor een nieuwe woning.

Laatst had Monique ook een klap te verwerken toen plots een bekende van haar overleed op zeer jonge leeftijd.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit lijkt mij het ergste wat je kan overkomen.
Zeker als je ook nog weet dat je huisdier(en) levend verbrand zijn.
Hier word ik echt misselijk van.
Ik wens het slachtoffer heel, maar dan ook héél veel sterkte toe.

Verschrikkelijk dit gun je niemand. Sterkte en hopelijk is er snel nieuw onderdak voor dit gezin.

dat mormel kent ook werkelijk iedereen in nederland. ongelooflijk. en ongeloofwaardig!
alles voor de aandacht!
zeg utopianieuws,
geen item over de zaak die pathologisch liegenbeest raggel verloren heeft van haar voormalige bestie?

Ze heeft toch een brandverzekering cq opstal.

Nou Monique jullie hebben 2 huizen met 3 personen .Laat die vriendin in een van die huizen totdat ze zelf weer wat heeft .Dan maak je pas echt een gebaar .