B&B Vol Liefde-Suzanne onder vuur: ‘Waar komt dat geld vandaan?’

b&b

Suzanne bekend van B&B Vol Liefde heeft opnieuw haar koffers gepakt. Dit keer vertrok ze naar het zonnige Bonaire om haar dochter te bezoeken, maar haar constante reisjes roepen flink wat vragen op bij haar volgers. Terwijl Suzanne geniet van de tropische zon, lijkt niet iedereen het daarmee eens te zijn. Haar volgers reageren namelijk niet mild op haar Instagram-posts.

“Ga je nooit werken?” vragen volgers zich af nadat Suzanne aankondigde dat ze na Bonaire weer snel richting Schotland vertrekt om haar geliefde Robert Jan te zien. Een van de volgers reageert scherp: “Moet je niet werken? Als ik dit zo lees, ben je steeds op vakantie. Waar komt dat geld vandaan?” En ze zijn niet de enige die vraagtekens zetten bij haar luxueuze levensstijl.

Suzanne, die blijkbaar niet gediend is van zulke opmerkingen, laat het er niet bij zitten en bijt fel van zich af. “Wat een nare opmerking”, reageert ze duidelijk geïrriteerd. “Misschien kan ik wel digitaal werken, ooit van gehoord?” Toch lijkt de kritiek haar niet helemaal onverschillig te laten. Eerder gaf Suzanne al toe dat opmerkingen haar raken. “Ik las alles wat ze over me schreven,” vertelde ze openhartig in een interview met het AD. “Het deed echt pijn, vooral als ze zeiden dat ik alleen meedeed voor de roem.”

Suzanne blijft echter doorgaan met haar jetset-leven, maar het lijkt erop dat niet iedereen haar daarin steunt.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoe haal je het in godsnaam in je hoofd om je af te vragen waar iemand zijn geld vandaan heeft. Ze heeft het, en het gaat je niks aan hoe of wat. Moet je niet werken?Wat gaat het je aan? Waar bemoei je je mee? En dan een jetset leven…omdat je een keer heen en weer gaat naar Schotland en een keer naar je dochter. Bemoeizieke grobbekuikens.

Gewoon een slimme dame die belegt.