Roxeanne Hazes furieus: ‘Moet ik die hete koffie even in zijn gezicht smijten’

Roxeanne-Rachel

De spanningen tussen Rachel Hazes en Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds lijken met de dag te groeien. Waar Rachel een vriendschappelijke band heeft met Story-baas Guido den Aantrekker, kan ze Evert wel achter het behang plakken. En dat zegt wat, want Evert heeft doorgaans geen moeite om het goed te vinden met bekende Nederlanders zoals Connie Witteman en zelfs Peter Gillis.

Evert, die normaal gesproken dol is op BN’er-vriendschappen, heeft echter geen warm gevoel bij Rachel. In zijn podcast Strikt Privé laat hij weten: “We hebben geen hartelijke verhouding, nee.” En volgens mensen die hen beiden kennen, had dat anders kunnen zijn. “Ze zeggen wel eens: ‘Als jullie elkaar onder andere omstandigheden hadden ontmoet, dan was er misschien wel een klik geweest’.”

Maar die klik lijkt onmogelijk. De reden? Een mislukte eerste indruk die onuitwisbaar is gebleken. “Je kunt maar één keer een eerste indruk maken en die was nogal fout,” zegt Evert zonder al te veel omhaal van woorden. En daarmee lijkt hij niet de enige te zijn die geen fan is van Rachel. “Als je ziet hoe haar grootste hartsvriendin nu haar grootste vijand is geworden… dan weet je wel hoe snel dingen kunnen omslaan bij haar,” voegt hij er venijnig aan toe.

De slechte start tussen Evert en Rachel begon toen hij kritisch was op haar huwelijk met André Hazes. “Ik had toen wel het idee dat dat niet een heel gelukkig huwelijk was,” vertelt Evert. En Rachel was daar allesbehalve blij mee. “Ze werd heel boos, en André trouwens ook.” Inmiddels weet iedereen dat het huwelijk inderdaad niet bepaald een sprookje was, maar toen had Rachel die kritiek niet kunnen verdragen.

Een poging van Evert om de lucht te klaren met een onschuldig voorstel voor een kop koffie werd ook niet bepaald vriendelijk ontvangen. Rachel’s dochter Roxeanne zou er toen zelfs een scherpe sneer over hebben gemaakt: “Wil hij die koffie in z’n smoel?” Met zulke reacties is het geen wonder dat Evert zijn hoop op een vriendschap met de Hazes-clan allang heeft opgegeven.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een kanjer is Roxeanne toch die haar Moeder en Vader verdedigt.
Ja aan Familie moet je niet komen Evert dat is Eigen bloed.