Drama na neusoperatie Monique Westenberg: Dit gaat niet goed

Monique-Westenberg

Monique Westenberg heeft eindelijk de stap gezet om haar neus te laten opereren, en dat na vijftien lange jaren vol onzekerheid. Op Instagram deelt ze het nieuws, compleet met foto’s van haar verbonden gezicht, maar zoals altijd weet ze er ook een dramatisch tintje aan te geven. “Na vijftien jaar niet durven, heb ik gisteren eindelijk mijn neusoperatie gehad,” schrijft Monique. “Mijn neus was verbrijzeld door een auto-ongeluk, waardoor ik al die jaren slecht kon ademen en hij wat scheef stond.”

De nacht na de ingreep verliep, zoals Monique het zelf omschrijft, “f*cked up”, maar ze houdt de moed erin: “Als ik hierdoor na zoveel jaar weer normaal kan ademen, ben ik blij.” Natuurlijk heeft ze naar eigen zeggen de beste verzorging, en dat is te danken aan niemand minder dan haar grote liefde André Hazes. Monique deelt trots een foto van hem in de keuken met haar gepersonaliseerde badjas om, alsof het allemaal één groot sprookje is.

Dat Monique wel vaker onder vuur ligt, mag geen verrassing zijn. Onlangs kreeg ze bakken kritiek over haar uiterlijk na het plaatsen van een paardenstaart-tutorial. Haar volgers speculeerden erop los dat ze aan haar lippen had laten sleutelen, en dat de lipfillers het gezicht van de vrouw van André compleet hadden verpest. Maar Monique is er als de kippen bij om die geruchten keihard de kop in te drukken. “Ik heb geen fillers in mijn lippen,” verdedigt ze zich. “Mijn lippen zijn van nature asymmetrisch, en ja, mijn neus was scheef door dat ongeluk. Maar serieus, dames… waarom meteen zo lelijk doen? Is jouw kop wel zo recht en symmetrisch?”

Met haar vlijmscherpe reactie hoopt Monique de haters de mond te snoeren, maar de vraag blijft: wie gelooft haar nog?

mo

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties