Mark Gillis overspoeld door vrouwen na bijna-doodervaring: ‘Ik zag eruit als een gehaktbal op stokjes’

mark

Mark Gillis, zoon van de beruchte Peter Gillis, geniet momenteel volop van de aandacht die hij krijgt van vrouwen. Na zijn heftige longontsteking, waarbij hij zelfs op de intensive care belandde, lijkt zijn populariteit een nieuwe boost te hebben gekregen. In een gesprek met weekblad Privé onthult hij dat de berichten van vrouwelijke bewonderaars hem om de oren vliegen. “Het doet me goed dat zoveel dames me een bericht sturen, dat geeft me echt een opkikker,” vertelt Mark vrolijk.

Het lijkt erop dat Mark na zijn herstel meer in de belangstelling staat dan ooit. En daar lijkt hij zeker geen moeite mee te hebben. “Ik ben wel klaar voor een leuke relatie. Als er een klik is, dan sta ik er helemaal voor open. Uiteindelijk droom ik toch van een gezin,” verklapt hij zonder schaamte.

Coma en intensieve zorg

Mark’s leven veranderde op slag die bewuste nacht in juni. Wat begon met een simpele ziekenhuisbezoek aan zijn moeder, eindigde voor hemzelf in een nachtmerrie. Binnen no-time lag hij zelf in het ziekenhuis, zwaar ziek, op de intensive care en zelfs in coma. “De dokter keek naar me alsof hij het niet kon geloven hoe slecht ik eraan toe was,” herinnert Mark zich. “Voor ik het wist, lag ik aan de beademing. Mijn leven hing echt aan een zijden draadje.”

Gehaktbal op stokjes

Gelukkig kwam hij er bovenop, maar niet zonder de nodige veranderingen in zijn leven. Mark zegt dat hij nu anders naar de wereld kijkt. “Ik zag er echt uit als een gehaktbal op stokjes, en inmiddels ben ik al twintig kilo kwijt,” grapt hij. En hij is vastbesloten om nog meer gewicht te verliezen. Het heeft hem doen beseffen hoe belangrijk het is om goed voor zichzelf te zorgen, iets waar hij eerder weinig aandacht aan schonk. “Minder werken, meer van het leven genieten,” lijkt nu zijn nieuwe motto te zijn.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Minder werken?? Deed hij dat dan en vrouwen die op hem afkomen zijn alleen uit op sensatie en de centen van pappie, want je moet er niet aan denken om daar mee om te gaan.

Nóg minder werken?