Rob Kemps woedend op B&B Vol Liefde: ‘Ik word er kotsmisselijk van!’

Rob-Kemps

Het lijkt erop dat niet iedereen warm loopt voor het populaire tv-programma B&B Vol Liefde. In de schijnwerpers van kritiek staat dit keer niemand minder dan Snollebollekes-zanger Rob Kemps. In zijn podcast Groeten uit het Zuiden! laat hij geen spaan heel van het geliefde datingprogramma, en zijn woorden zijn op zijn zachtst gezegd niet mild. “Ik word er echt doodziek van,” sneert Kemps zonder enige terughoudendheid.

Albert is overal

Tijdens een gesprek met zijn podcastmaatje Jordy Graat, die toegegeven heeft het programma fanatiek te volgen, gaat het van kwaad tot erger. Wanneer Graat vertelt dat hij het helemaal volgt, kan Rob het niet laten om zijn afkeer te uiten. “Ik heb nog nooit een minuut gekeken, maar je kunt de tv niet aanzetten of het is weer Albert dit, Albert dat,” moppert hij geïrriteerd. Het is duidelijk: hij kan de naam van de kasteelheer niet meer horen.

Bekend zonder kijken

Wat Kemps misschien nog meer frustreert, is het feit dat hij, ondanks dat hij het programma nooit heeft gezien, toch precies weet wie er allemaal meedoen. “Dan heb je weer Debbie, dan weer Els. Hoe kan het dat ik deze mensen ken terwijl ik geen seconde van het programma heb gekeken? Je wordt er letterlijk mee doodgegooid,” klaagt hij verder.

De irritatie bij Rob Kemps is overduidelijk. Voor hem hoeven deze B&B-uitbaters hun intrek in de televisie voorlopig niet meer te nemen. “Leuk voor hen, maar blijf lekker in je Bed and Breakfast,” eindigt hij met een venijnige sneer. Het is duidelijk: de charme van B&B Vol Liefde werkt bij Rob als een rode lap op een stier.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties