Bezopen Gordon compleet door het lint op Bonaire: Restaurant uitgegooid

gordon

Drama lijkt nooit ver weg wanneer Gordon weer eens in het middelpunt van de aandacht staat en dit keer zou hij op Bonaire flink uit de bocht zijn gevlogen. Terwijl hij druk bezig is met de opnames van zijn reallifesoap en plannen maakt om een restaurant en hotel te openen op het eiland, wordt hij nu door juicechannel beschuldigd van bijzonder ongepast gedrag.

Volgens geruchten was Gordon onlangs met een groep vrienden in een lokaal restaurant op het eiland waar het gezelschap zich allesbehalve netjes gedroeg. Ze zouden zich schandalig hebben misdragen door luidruchtig en onbeschoft tegen het personeel te zijn. Alsof dat nog niet genoeg was zou Gordon ook nog eens stomdronken zijn geweest, waardoor het restaurant besloot om geen drank meer aan hem te serveren. Een bron vertelt: “Het was echt niet om aan te zien, ze hadden geen enkele vorm van respect voor de mensen die daar werken.”

Dit incident komt op een pikant moment, want ondanks dat Gordon in zijn reallifesoap beweert geen verslavingen meer te hebben trekken sommigen dit sterk in twijfel. Familieleden van verslaafden herkennen maar al te goed het grillige gedrag dat Gordon vertoont op tv. Weekblad Story ontving zelfs een brief van een praatgroep die is gelieerd aan de bekende verslavingskliniek Jellinek. Daarin staat duidelijk: “Wat veel mensen beschouwen als typisch ‘Gordon-gedrag’, is in werkelijkheid het gedrag van iemand die nog steeds worstelt met een verslaving.”

Ondanks dat Gordon altijd beweert schoon te zijn, lijkt dit schandaal opnieuw olie op het vuur te gooien. De vraag is nu of hij zichzelf hier nog uit weet te redden of dat dit het zoveelste dieptepunt in zijn turbulente leven wordt.

Deel deze juice!

Geschreven door Benny Paparazzo

Benny is berucht in het roddelwereldje en staat bekend om zijn scherpe blik en nog scherpere pen. Deze meester van het roddelambacht diept de sappigste verhalen op met een vasthoudendheid die menig beroemdheid doet sidderen. Benny's artikelen zijn doorspekt met bijtende humor, en zijn pen lijkt soms gedoopt in azijn.

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gordon….hij was niets, hij is niets en zal nooit iets worden vrees ik.

Zo zo wat ben jij lekker negatief, alles goed met je Nellie?!😉😘
Of in een herstdipje.
Geen BN-er kan wat goed doen in jouw ogen op ’t moment he.🤭
Keep smiling!😆

Laatst bewerkt op 10 dagen geleden door Sita

Vergissen zich vast in Gordon’s Gin.