Katja Schuurman zwaar overspannen: ‘Ik kan wel huilen, ben aan het einde van mijn Latijn’

Katja-Schuurman

Katja Schuurman lijkt compleet opgebrand te zijn. De ooit zo energieke actrice en presentatrice geeft toe dat ze het niet meer trekt en maar liefst drie vakanties nodig heeft om bij te komen van de dagelijkse stress. In een interview met Beau Monde beklaagt ze zich over haar overvolle agenda en hoe het haar volledig heeft uitgeput. “Het is tweeënhalf jaar geleden dat ik voor het laatst een week vakantie had,” vertelt ze. “Ik heb te veel gewerkt en mijn privéleven slurpt ook energie. Voor mezelf blijft er weinig over.”

‘Ik ben aan het einde van mijn Latijn’

Katja lijkt op haar laatste benen te lopen en dat steekt ze niet onder stoelen of banken. “Ik word echt niet scherper van moe zijn. Ik ben aan het einde van mijn Latijn,” zo klaagt ze. Haar oplossing? Drie vakanties achter elkaar om de batterijen weer op te laden. Eerst een weekje met een vriendin naar Ibiza, daarna nog even genieten in Griekenland en als kers op de taart een Ayurvedische yoga retreat op Sri Lanka, waar ze midden op het strand hoopt de balans weer te vinden.

Ontsnapping aan de realiteit

Opvallend genoeg kiest Katja voor een compleet geïsoleerde vakantie. Ze raadt iedereen aan om minstens tien dagen per jaar in totale afzondering te zijn. “Man, wat heb ik daar zin in. Ik kan wel huilen als ik eraan denk,” zegt ze over haar aankomende tijd in de retreat. Of al die rust het antwoord is op haar problemen, valt nog te bezien, maar Katja lijkt wanhopig op zoek naar een ontsnapping aan haar drukke bestaan.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En toch nog tijd voor sociale media en interviews ja ja het zal zo’n vaart niet lopen .

Wat een vriendelijke reactie 😉🤭🤣🥴🤪
✓Vader van haar kind in de gevangenis & haar dochter opvangen/steunen hierin.
✓Eigen relatie verbroken.
✓Overgang.
Etc.
Sommigen raken van minder in de stress.😉

Laatst bewerkt op 9 dagen geleden door Shanti

Volgens mij voelt het meer als 2 en half jaar geleden niet dat het 2 en half jaar geleden is..Heb toch echt wel over vakanties en retraites gelezen het laatste jaar .Ook zo leuk voor de kinderen.

De overgang is geen pretje idd. Zowel mentaal als fysiek!🥴
Ik ben precies jouw leeftijd, ook al een paar jaar niet op vakantie geweest & in burnout of in de overgang.🤔 Symptomen kunnen erg op elkaar lijken, dus idd kijken of oestrogeengel en progesteronpillen het verbeteren.
Super genieten nu jij van jou 3-in-1 vakantie & retreat! En als herboren thuis komen. Ik zou zo meegaan haha..😉😂
Succes Katja!☘️😘

Gewoon een avondje Fun4two ff de beentjes strekken.