Schandaal rond John Williams: Beschuldigd van diefstal en oplichting

John-Williams

Het geruchtencircuit rond John Williams draait op volle toeren. De presentator ligt nu onder vuur vanwege beschuldigingen dat hij het concept van de populaire RnB Oldskool Hits zou hebben gestolen. Op Facebook wordt hij beschuldigd van iets dat zijn imago flink kan schaden. Het lijkt erop dat zijn succes misschien niet helemaal op eigen kracht tot stand is gekomen…

‘Oplichter of niet?’

Een opvallend bericht verscheen op Facebook: “Is John Williams een oplichter?” wordt er venijnig gevraagd. Het lijkt erop dat John beschuldigd wordt van het schenden van intellectuele eigendomsrechten. Volgens het bericht is het concept en zelfs de naam ‘RnB Oldskool Hits’ niet door hem bedacht, maar door een ander team ontwikkeld.

Gestolen glorie?

Het team achter het idee is duidelijk: zij hebben naar eigen zeggen het volledige creatieve proces op zich genomen, terwijl John slechts de uitvoerende rol vervulde. “Het feit dat je nog steeds met het product pronkt alsof het van jou is, is respectloos tegenover degenen die het écht hebben ontwikkeld,” klinkt het vernietigend. Ze eisen dat John publiekelijk opheldering geeft over zijn rol in het project.

Deze beschuldiging werpt een schaduw over de terugkeer van de theatershow eind deze maand in Ahoy. De vraag is nu: hoe gaat John Williams reageren op deze pijnlijke aantijgingen?

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties