Bizar drama: Rachel Hazes gaat beweren dat André jr. niet de échte zoon van André Hazes is

Andre-Rachel

Het lijkt erop dat de Hazes-soap weer een nieuw dieptepunt bereikt. Rachel Hazes lijkt nu zelfs haar eigen zoon, André Hazes jr., keihard aan te pakken. Volgens de laatste juice van Yvonne Coldeweijer, die speciaal uit haar pensioen is gekomen om dit sappige verhaal te delen, wil Rachel haar zoon verbieden om nog langer de naam ‘André Hazes’ te gebruiken zonder de toevoeging ‘jr.’

Rachel wil volledige controle

André Hazes jr. staat bij zijn fans en op platforms als Spotify al jaren bekend als ‘André Hazes’, maar nu trekt Rachel daar een dikke streep door. Ze wil dat haar zoon voortaan alleen nog maar de toevoeging ‘jr.’ gebruikt. En het is niet zomaar een klein familieconflict, André is hier volgens zijn management compleet kapot van. “Hij begrijpt er niets van,” klinkt het. Volgens André is hij een trotse opvolger van zijn vader, maar Rachel ziet dat blijkbaar heel anders.

De ware reden: juridische oorlog

Wat zit er echt achter dit bizarre besluit van Rachel? Yvonne Coldeweijer heeft wel een vermoeden. Het lijkt allemaal te maken te hebben met de rechtszaak van Roxeanne Hazes tegen hun moeder. En wat blijkt? André heeft zich bij deze zaak gevoegd en dat heeft bij Rachel compleet de stoppen doen doorslaan. “Ze is zo woedend dat ze een sommatie naar André heeft gestuurd dat hij de naam ‘André Hazes’ niet meer mag gebruiken zonder ‘jr.’ erachter,” onthult Yvonne.

Een familieruzie die escaleert

Rachel Hazes heeft jarenlang de controle gehad over de naam en erfenis van wijlen André Hazes, maar Roxeanne vecht al geruime tijd om dit recht te betwisten. Dat Dré nu ook zijn moeder in de rechtbank aanvalt, lijkt voor Rachel het breekpunt te zijn. En volgens insiders kan dit nog veel verder gaan. Yvonne vermoedt dat Rachel in haar woede zelfs zover kan gaan om uiteindelijk eens de waarheid te zeggen dat André jr. niet eens de échte zoon van de Hazes-legende is. “Ze raakt in paniek, dit is nog maar het begin,” stelt Coldeweijer dramatisch.

De naam als wapen

Voor André zelf is de naam ‘André Hazes’ alles. In april 2023 sprak hij al zijn angst uit dat Rachel deze ooit zou verkopen, misschien wel aan grote spelers zoals John de Mol. “Voor mij is de naam het allerbelangrijkste,” gaf André destijds toe. Het idee dat hij zijn artiestennaam zou kunnen verliezen, houdt hem al langer bezig. Hij heeft altijd geprobeerd neutraal te blijven, om dit soort conflicten te voorkomen. Maar nu lijkt de bom echt te barsten.

Hoe ver gaat Rachel?

De vraag die nu op iedereen’s lippen ligt: hoe ver gaat Rachel Hazes om haar grip op de nalatenschap van André Hazes te behouden? En kan André jr. zichzelf nog redden uit deze onvermijdelijke familieruzie? Eén ding is zeker: dit verhaal is nog lang niet voorbij.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nou gewoon Jr er achter en weer door gaan.
Dat zal rocker Andre Jr weer zijn Leef zingen ongekend.

Leef, alsof het je laatste dag is”
“Leef, alsof de morgen niet bestaat”
“Leef, alsof het nooit echt af is”
En “leef, pak alles wat je kan”
En ga, a, a, a
A, a, a, a
A, a, a, a
Pak alles wat je kan
En ga, a, a, a
A, a, a, a
Ga
Pak alles wat je kan.

Liedje van André Hazes jr.

Zie hier de echte armoe van de mens .

Wat een ongelofelijk ziek mens is Rachel, ik snap niet dat die nog steeds niet opgesloten is.

Zijn artiesten naam is zijn echte naam. Kan mij niet voorstellen dat er nog maar 1 rechter op deze aardbol zal zijn om hem zijn eigen naam te ontzeggen!!!

Het zou toch kunnen hoor .Rachel heeft Andre Hazes al lang geleden als merknaam neergezet . Bijv. Als jou zoon Albert Hein zou heten dan mag hij geen winkel beginnen onder zijn naam .Of Rachel dit hard kan maken gezien het feit dat ze Dree al als kind zelf op het podium heeft gezet om liedjes van pa te zingen weet ik niet.Uitsluiten kan ik het ook niet .Wat ik van deze aktie vind van een moeder,erg laag zielig en triest

André jr is idd de zoon van Marco van Eijk. Die foto’s van hun beiden zijn zo treffend & met zoveel gelijkenissen.🤭
Dan zal heks haar vreemdgaan moeten toegeven aan iedereen.
Wat een soapserie.🙄🤣

Dré verandert zo vaak van naam, zo ook zijn artiestennaam. Hij is André Hazes Junior, en niemand anders.

👉In 2014 veranderde Dré Hazes zijn naam naar André Hazes junior. Toen gaf hij als reden dat het tijd was om de naam te gebruiken die in zijn paspoort staat: In mijn paspoort heet ik gewoon André Gerardus Junior Hazes.👈 Zijn eigen woorden dus.
Hij wil gewoon maximaal profiteren van de naam van zijn ouwe wanneer hem dat het beste uitkomt want sinds 2016 gaat hij verder onder de naam ‘André Hazes.
Ondertussen laat hij zich evengoed André Hazes JR noemen. Nogal verwarrend, niet?! 🥴

Dat staat allemaal los van wat een schaamteloos loeder Rachel is, die helaas de rechten heeft over de naam André Hazes.

Ik heb in ieder geval weer een paar maxi dozen popcorn in huis gehaald. 🍿
Familie H6= the gift that keeps on giving.

Laatst bewerkt op 7 dagen geleden door Andrea Paashaaz IV

wat iedereen ook terecht van rachel hazes denkt
insinueren dat andre junior niet de zoon is van andre senior is ook wel van een behoorlijk laag niveau.
kijk gewoon de kinderfoto’s van beiden en je ziet dat het één gezicht is.
dat hij meer fysieke trekken heeft gekregen van zijn moer naarmate hij ouder werd is ook een normaal proces en zelfs dan zie je de oude hazes er heel duidelijk in terug.

Laatst bewerkt op 7 dagen geleden door who'syourdaddy?

Ga even langs Hans Anders🥴🤣🤪
Marco Rijk en junior zijn als 1 druppel water.
Zie info +foto’s:
https://www.utopianieuws.nl/index.php/2023/01/20/andre-hazes-gaat-niet-achter-erfenis-aan-omdat-hij-andere-vader-heeft/

ik ken de foto’s al vele jaren maar bedankt voor de informatie.
zijn naam was overigens marco eijk en niet rijk.😏