Iris van B&B Vol Liefde houdt iedereen voor de gek: Relatie met Griekse lover op de klippen?

iris

Iris, bekend van B&B Vol Liefde, dacht de liefde gevonden te hebben bij Jan tijdens het programma, maar niets bleek minder waar. Achter de schermen speelde er iets heel anders. Niet Jan, maar een Griekse man genaamd Tszakis uit Duitsland stal haar hart. Met zijn vurige Griekse temperament heeft hij iets wat Iris blijkbaar niet kon vinden bij een Nederlandse man. Toch is de romantiek allesbehalve een sprookje, want de afstand gooit roet in het eten.

Volgers van Iris op Instagram maken zich al zorgen. De twee wonen namelijk niet eens in hetzelfde land. Tszakis werkt en leeft in Duitsland, terwijl Iris haar leven in Nederland leidt. En een langeafstandsrelatie brengt natuurlijk de nodige uitdagingen met zich mee. ,,Is het nog aan met je Griekse lover?”, vraagt een volger bezorgd. Iris bevestigt dat ze nog samen zijn, maar dat het niet altijd makkelijk is. ,,Zeker, maar het is wel lastig omdat hij nog in Duitsland woont en werkt.”

De onzekerheid hangt boven de relatie als een donderwolk. Ondanks dat Tszakis plannen heeft om terug te verhuizen naar zijn geboorteland Griekenland, lijkt die droom nog ver weg. ,,Hij wil heel graag terug naar Griekenland”, vertelde Iris eerder aan Renze, maar voegde eraan toe dat dit niets met haar te maken heeft. Toch blijft ze hopen dat dit het lichtpuntje is voor hun relatie. Zal Iris ooit haar geluk vinden in deze turbulente liefde?

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties