Escalatie: Ruzie tussen Máxima en vrouw van Reinout Oerlemans wordt steeds erger

maxima

Vriendenruzies komen voor in de beste kringen, maar wanneer het om de intieme kring rond koningin Máxima gaat, zijn de gevolgen vaak groter. Jarenlang vormden Máxima, Mariska Dietz en Daniëlle Overgaag een onafscheidelijk trio, maar nu lijkt de vriendschap in puin te liggen. De reden? Een verbouwing in Los Angeles, miljoenen dollars, en een flink gekrenkte trots. De afwezige Daniëlle is het onderwerp van gesprek zeker nadat ze opvallend genoeg ontbrak tijdens de meest recente boottrip van Máxima en haar vriendinnen.

Volgens bronnen was er sprake van “bloedbonje” binnen de groep iets wat de onderlinge relaties flink onder druk heeft gezet. Waar de dames elkaar vroeger nog als zussen beschouwden, is dat nu ver te zoeken. Mariska Dietz, die samen met haar echtgenoot Theo al jaren tot de vertrouwelingen van het koningspaar behoort, speelde een sleutelrol in de grootschalige verbouwing van de miljoenenvilla van Daniëlle Oerlemans in Los Angeles. De verkoop van het huis, dat 70 miljoen dollar opleverde, was een succes, maar zorgde ook voor spanningen. Daniëlle’s succes als ‘interieurontwerpster’ wordt door velen toegeschreven aan de expertise van Mariska en dat wringt.

Hoewel Mariska haar ongenoegen nooit publiekelijk heeft geuit, fluistert haar entourage dat ze zich gebruikt voelt. Daniëlle zou het succes van de villa en haar vermeende rol daarin, iets te hard van de daken schreeuwen, zonder Mariska de eer te geven die haar toekomt. Het gevolg? Een groeiend conflict dat zelfs het koningspaar raakt.

De relatie tussen Willem-Alexander en Reinout Oerlemans eens goede vrienden staat eveneens op scherp. Reinout werd ooit benoemd tot honorair consul in Los Angeles, maar zelfs deze prestigieuze positie lijkt de spanning niet te kunnen verzachten. Kleine signalen, zoals het feit dat Máxima geen likes meer achterlaat op Daniëlle’s Instagramfoto’s, maken duidelijk dat de kou nog lang niet uit de lucht is.

En terwijl Máxima, Mariska en andere vriendinnen genieten van hun zonnige boottrip, blijft Daniëlle opvallend afwezig. Is deze vriendschap voorgoed voorbij, of komt er toch nog een verzoening? Voor nu lijkt het erop dat Daniëlle haar plek in de exclusieve kring van Máxima heeft verspeeld, en dat de wonden nog lang niet geheeld zijn.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties