Ruzie met Jan Smit? Monique gaat helemaal door het lint!

Monique-Jan-Smit

Monique Smit is er helemaal klaar mee! Al jarenlang doen geruchten de ronde over een vermeende familieruzie, en dat begint nu flink aan haar te knagen. Vooral het verhaal dat zij en haar broer Jan Smit elkaar niet kunnen luchten of zien, blijft maar opduiken. Maar Monique heeft er genoeg van en reageert woedend.

“Jezus, hou toch op!”

Die geruchten gaan al vijftien jaar rond”, zegt Monique in een interview met weekblad Weekend. “En dan denk ik echt: hou alsjeblieft eens op. Het is altijd wat. Het meest vervelende is dat het nergens op slaat.” Ondanks de eindeloze roddels blijft Monique kalm en probeert ze zich er zo min mogelijk door te laten beïnvloeden. “Wij weten zelf hoe het zit. Laat ze maar lekker lullen. Rectificaties? Nee hoor, totaal niet nodig.”

Drukte in haar carrière

Monique’s woede komt waarschijnlijk niet zomaar uit de lucht vallen, want het lijkt alsof ze momenteel behoorlijk onder druk staat. Haar carrière als zangeres draait op volle toeren en dat begint ook zijn tol te eisen. “Vanaf mei ben ik iedere dag aan het optreden op kermissen, in feesttenten en op festivals”, legt ze uit. “Het is echt hectisch, ik ben bijna nooit meer thuis.”

Schuldgevoelens tegenover haar gezin

Die drukke agenda zorgt ook voor schuldgevoelens tegenover haar gezin. Monique is niet altijd aanwezig voor haar drie kinderen en haar man en dat steekt. “Ik moet echt af en toe op de rem trappen en mezelf eraan herinneren: ‘Hallo, ik heb ook nog drie kinderen en een man thuis.’ Soms ben ik er gewoon te weinig.” Toch probeert ze het van de positieve kant te zien. “Er zijn ook moeders die vier dagen per week werken. Ik ben er altijd als ze naar school gaan en thuiskomen. Ze krijgen veel liefde en aandacht terug, maar soms… ja, het wringt wel een beetje.”

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gewoon een broodje Paling nemen dan Monique als het wringt ,heb je toch een beetje het thuis gevoel van Folle(n)dam.