Ali B lacht om celstraf: Wat Doet Hij Bij Videoclip Opnames met Boef?

Ali-B

Ali B blijft de gemoederen flink bezig houden. De ooit zo geliefde rapper, die onlangs nog werd veroordeeld tot twee jaar celstraf lijkt zich niets van zijn straf aan te trekken. Onlangs werd hij gespot bij de opnames van een videoclip in Amsterdam en niet zomaar een: rapper Boef was erbij betrokken. De vraag die nu op ieders lippen brandt: Is Ali B bezig met een comeback, ondanks de veroordeling wegens verkrachting?

Veroordeling

In juli van dit jaar kreeg Ali B te horen dat hij twee jaar de cel in moet voor een verkrachting in 2018 en een poging tot een andere verkrachting. Maar natuurlijk gaat de gevallen rapper in hoger beroep, want hij is het er niet mee eens. Terwijl het gerechtelijk proces doorgaat, vliegt Ali vrolijk de wereld rond. Eerst naar Marokko, toen naar Dubai. Het lijkt erop dat Ali B zich meer bezighoudt met zijn internationale escapades dan met de serieuze zaak die hem boven het hoofd hangt. Het Openbaar Ministerie blijft onverminderd achter hun eis van drie jaar gevangenisstraf staan, maar dat lijkt Ali allemaal koud te laten.

The Voice-schandaal

Hoewel de zaak rondom The Voice van de baan is, omdat die werd geseponeerd, blijft Ali B volop in de schijnwerpers staan – en niet op een goede manier. De redenen voor het seponeren zijn nooit duidelijk geworden, maar het lijkt erop dat er simpelweg te weinig bewijs was om de beschuldigingen hard te maken. Toch is zijn imago nu voor goed beschadigd en dat terwijl Marco Borsato ook een naam die valt in dit schandaal nog steeds wacht op zijn proces.

Ali B en Boef: Nieuwe muziek?

Wat het ook is, één ding is duidelijk: Ali B lijkt vastbesloten om zichzelf weer in de schijnwerpers te zetten. Of dat verstandig is, gezien zijn juridische situatie is nog maar de vraag. Maar de rapper heeft al vaker laten zien dat hij zich niets aantrekt van de publieke opinie.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties