Pas op! Vanavond hagel, onweer en gevaarlijke windstoten op komst

storm-weer

Het weer lijkt ons niet gunstig gezind te zijn de komende dagen. Na een korte periode van rust wordt Nederland straks weer overspoeld door regen, kou en een stormachtige wind waar je u tegen zegt. De bewolking neemt vanmiddag al snel toe en je kunt rekenen op wat miezerige regen, maar vanavond is het écht raak: zware buien, hagel en onweer staan op de agenda. En alsof dat nog niet genoeg is, raast de wind aan de kust met snelheden van 90 km/u over het land.

Het blijft niet alleen bij vanavond. Morgenochtend blijft de wind onverminderd hard doorbeuken, vooral langs de kust, waar windkracht 8 met zware windstoten nog voor flinke chaos kan zorgen. De hele dag door blijven er buien over het land trekken, dus vergeet die paraplu niet – al moet je hopen dat die niet meteen wegwaait.

Gelukkig is er licht aan het einde van deze tunnel. Morgenmiddag zakt de wind enigszins in en komt er eindelijk wat zon door de wolken heen. Maar laat je niet misleiden: het blijft aan de frisse kant met een magere 13 graden. En als klap op de vuurpijl kunnen we maandag opnieuw rekenen op buien. Het lijkt erop dat de herfst zijn ware gezicht laat zien en voorlopig nog niet van plan is ons te verlaten.

Maar niet getreurd. Na het weekend wordt het eindelijk weer wat warmer, met temperaturen die richting de 22 graden gaan. Kunnen we toch nog even genieten van een korte nazomer, als de herfst ons niet opnieuw in zijn greep krijgt…

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties