Sylvia Geersen sleept kliniek voor de rechter wegens verminking van haar gezicht

sylvie

Sylvia Geersen het bekende model en één van de exen van Badr Hari heeft opnieuw voor opschudding gezorgd met een schokkende onthulling over een mislukte cosmetische ingreep. Haar wenkbrauwen zijn, naar eigen zeggen, verminkt na een rampzalige permanente make-up behandeling. In een emotionele verklaring op Instagram waarschuwt ze haar volgers voor de gevaren van zulke behandelingen. “Wat mij is overkomen, mag niemand anders meemaken,” zegt ze fel.

Het drama begon toen haar wenkbrauwen na de behandeling veel te donker en dik waren geworden. In paniek liet ze ze de volgende dag laseren, maar dat bleek een fatale fout. “Mijn haarzakjes zijn vernietigd,” klaagt Sylvia, die zegt dat haar wenkbrauwhaartjes niet meer terug zijn gekomen. Voor iemand wiens uiterlijk haar broodwinning is, heeft dit haar zowel emotioneel als professioneel zwaar geraakt. Het resultaat? Wat zij ‘pure verminking’ noemt.

Hoewel de salon, Sa Baran alle schuld van zich afschuift en elke betrokkenheid bij de schade ontkent, blijft Sylvia keihard bij haar standpunt. Ze benadrukt dat deze fout hun verantwoordelijkheid is en dat ze als model nu met de blijvende gevolgen kampt. Ze heeft inmiddels hulp gezocht bij een kliniek in Rotterdam om haar wenkbrauwen te herstellen met implantaten.

En alsof de verminking niet genoeg was, kreeg Sylvia ook nog bedreigingen van de salon. Ze deelde publiekelijk een bericht waarin de salon dreigde met juridische stappen als ze haar verhaal niet van social media zou verwijderen. Maar Sylvia laat zich niet intimideren en blijft haar volgers waarschuwen voor de gevaren van onprofessionele behandelingen.

Sylvia staat nu pal voor haar verhaal, ondanks de dreigementen, en onderzoekt juridische stappen om anderen te behoeden voor dezelfde nachtmerrie. Het is duidelijk: deze kwestie is nog lang niet voorbij.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties