Miljoenenclaim dreigt voor B&B Vol Liefde-Albert: Een drama in Spanje

b&b

Het drama rondom B&B Vol Liefde-deelnemer Albert wordt steeds grimmiger. Hij zit middenin een venijnige vechtscheiding met zijn ex Margo, en de inzet? Miljoenen euro’s! De scheiding die al enige tijd voortduurt draait om het kasteel in Spanje dat ze samen in 1999 kochten en omtoverden tot een hotel. Maar na hun breuk is de toekomst van het pand onzeker en de juridische strijd sleept zich voort.

Margo keerde na de scheiding terug naar Nederland, terwijl Albert in Spanje bleef. Omdat het hotel voor de helft van haar is, zou hij haar moeten uitkopen of de opbrengst bij verkoop moeten delen. Weekblad Party meldt dat het gaat om miljoenen, en dat is niet het enige: er circuleren geruchten dat Albert tijdens de coronaperiode grote sommen geld zou hebben geleend. Deze beschuldigingen wuift hij echter weg.

En alsof dat nog niet genoeg is, doet ook B&B Vol Liefde-collega Malgosia een boekje open. Zij zegt veel te weten over de scheiding en waarschuwt Margo voor Albert. “Albert gaat over lijken en is meedogenloos. Hij heeft een leger aan adviseurs om zich heen die hem door deze scheiding loodsen”, vertelde ze eerder aan Privé.

Malgosia vreest dat Margo aan het kortste eind zal trekken in deze strijd. “Ik wil haar zo graag helpen, want ik heb informatie opgevangen die ervoor kan zorgen dat ze de rechtszaak verliest. Albert walst gewoon over haar heen. Ze moet haar kinderen beschermen en stevig in haar schoenen staan,” aldus Malgosia, die zich duidelijk niet ongerust maakt over Alberts toekomst, maar wel over dat van zijn ex. De strijd is nog lang niet gestreden…

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties