Nicol Kremers staat zwaar voor paal met gênante foto’s, volgers spuwen hun gal

Nicol-Kremers-politie

Nicol Kremers die bekendstaat om haar bizarre uitspattingen, dacht dat het een goed idee was om een foto te delen waarop ze op het strand met beide handen een parasolpaal vasthoudt. Maar dat was nog niet alles. Bij de foto voegde ze een ‘pikante’ tekst toe: “Twee handen om die grote harde paal”. Dat dit haar imago niet bepaald ten goede komt, lijkt Nicol weinig te kunnen schelen, ondanks de stortvloed aan kritiek die zoals altijd direct volgde.

Volgers halen uit

Het duurde natuurlijk niet lang voordat haar volgers hun gal spuwden. “Wat een treurig figuur ben je”, schrijft een gefrustreerde volger. En het lijkt erop dat men er niet zachtzinnig mee omgaat. “Je blijft een trol”, werd er zelfs bij de foto gezet. Ondanks de weinige positieve reacties was er een enkeling die Nicol een compliment probeerde te geven, maar ook dat werd direct de grond ingeboord. “Heb je een bril nodig?”, sneerde een ander.

De nasleep van haar relatie met Peter Gillis

De inmiddels beruchte relatie van Nicol met vakantieparkenmagnaat Peter Gillis ligt nog vers in het geheugen van velen. Jarenlang leek ze vast te zitten in een relatie vol controverse, waarbij Peter de touwtjes stevig in handen hield – zowel letterlijk als figuurlijk. Met geruchten over mishandeling en financiële controle leek het erop dat Nicol geen kant op kon. Uiteindelijk wist ze zich los te rukken van haar ex, maar sindsdien staat haar leven volledig in het teken van publieke vernedering.

De schaduw van Peter Gillis

Ook Peter Gillis heeft zijn handen vol met juridische problemen en ontevreden bewoners van zijn vakantieparken, terwijl hij zijn imago probeert op te poetsen. De affaire met Nicol heeft beide partijen in een negatieve spiraal getrokken, maar als het aan haar volgers ligt, weet Nicol geen moment de spotlight te vermijden – en zeker niet op een positieve manier.

Vraag is: hoe diep gaat Nicol nog zinken voordat ze zelf beseft dat deze tactiek haar alleen maar verder van respect doet afdrijven?

Hieronder de foto’s:

Deel deze juice!

Geschreven door Benny Paparazzo

Benny is berucht in het roddelwereldje en staat bekend om zijn scherpe blik en nog scherpere pen. Deze meester van het roddelambacht diept de sappigste verhalen op met een vasthoudendheid die menig beroemdheid doet sidderen. Benny's artikelen zijn doorspekt met bijtende humor, en zijn pen lijkt soms gedoopt in azijn.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Persoonlijk vind ik volgers van …zwaar voor paal staan .