Bastiaan Ragas springt voor Marco Borsato in de bres: ‘Pure waanzin, Dit slaat nergens op!’

Marco-Borsato

Het lijkt erop dat Marco Borsato definitief uit de schijnwerpers is verdwenen en dat heeft alles te maken met de schokkende beschuldigingen die hem achtervolgen. Al bijna drie jaar leeft de zanger in totale afzondering, beschuldigd van het betasten van een minderjarig meisje. Bastiaan Ragas kan zijn frustratie hierover niet langer onderdrukken en trekt fel van leer op sociale media.

‘Is dit de realiteit? Hoe kan dit zo lang duren?’ Vraagt Bastiaan zich af op X (voorheen Twitter). Hij vindt het absurd dat iemand zo lang zonder veroordeling aan de kant wordt geschoven. Het is voor hem niet te bevatten dat de zaak rondom Marco maar blijft aanslepen. ,,Is Marco Borsato nog steeds volledig gecanceld zonder veroordeling? Hoelang gaat dit duren? Dit is toch onmenselijk, voor iedereen die hierbij betrokken is.”

De zanger die ooit menig hart stal met zijn muziek, leeft nu een teruggetrokken bestaan in Alkmaar, waar hij elke vorm van publiciteit zoveel mogelijk ontwijkt. Volgens insiders is Marco’s situatie inmiddels zo ernstig dat hij zelfs als hij niet schuldig wordt bevonden niet meer van plan is terug te keren op het podium. Het eens zo sprankelende muziekicoon lijkt gebroken te zijn door de beschuldigingen en de slopende mediastorm die daarop volgde.

Carrière voorbij?

Vragen velen zich af. Ondanks dat er nog geen definitieve uitspraak is gedaan, lijkt de kans groot dat Marco nooit meer het podium zal betreden. De zanger, die jarenlang op handen werd gedragen, voelt zich naar verluidt zo ellendig dat hij alle energie om weer te gaan optreden verloren heeft.

De vraag die op ieders lippen brandt: hoe lang gaat dit nog duren? Bastiaan Ragas heeft zijn standpunt duidelijk gemaakt, maar de stilte rondom Marco blijft oorverdovend.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties