Bizarre foto van Máxima op feestje: Koningin compleet voor schut

Willem-Alexander-Maxima

De moeder van Koningin Máxima vierde vorige maand haar 80e verjaardag groots in Buenos Aires, omringd door familie en vrienden. Het feest was een intiem samenzijn met onder andere Koning Willem-Alexander en hun drie dochters, Amalia, Alexia en Ariane. Ook Máxima’s broers, Juan en Martín Zorreguieta, waren aanwezig om deze mijlpaal te vieren.

Wat echter iedereen op zijn lippen doet bijten is een specifieke foto die tijdens dit feest is gemaakt, maar die je in Nederland nergens terugvindt. Waarom? Omdat de bekende ‘mediacode’ er weer een stokje voor steekt. Deze code zorgt ervoor dat de Nederlandse media geen privéfoto’s van het Koninklijk Huis mogen publiceren zonder toestemming. Maar buiten onze landsgrenzen gelden die regels natuurlijk niet. Buitenlandse media en in dit geval een Argentijns blad, hebben geen enkele moeite om deze feestelijke kiekjes wél de wereld in te slingeren.

De foto waar iedereen het over heeft, toont hoe Máxima gedragen wordt door Willem-Alexander, hun drie dochters en haar broers. Een vrolijke en persoonlijke foto die natuurlijk een hit werd op Instagram nadat het Argentijnse tijdschrift deze openbaar maakte. Het blad zelf noemt Máxima de ‘grappigste koningin’ en benadrukt hoe bijzonder deze familiemomenten zijn. Een betere blik achter de schermen van ons Koningshuis vind je niet zo snel. De foto kun je hier bekijken.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Loes, houd nu toch eens op met je gesnater over ons Koningshuis. Is gewoon een leuk familieportretje

Volkomen met je eens ,het is gewoon een leuke foto .Ik zie er niets bizars in en er wordt niemand voor schut gezet.Loes geef normaal Kommentar

Leuke foto.

Vind ik ook en ik heb niets met het koningshuis, maar dit is gewoon een leuke familiefoto.