Maxime Meiland zwaar beledigd: Lange Frans noemt haar ‘Stinkho*r!’

maxime meiland

Maxime Meiland ligt flink onder vuur na haar onthullingen in haar boek, waarin ze beweert op jonge leeftijd te zijn verkracht door een leeftijdsgenoot. Hoewel het voor veel mensen een schokkende bekentenis was, kwam er al snel kritiek op haar keuze om het verhaal eerst via haar boek te delen en pas later aangifte te doen, nadat er vanuit verschillende hoeken druk op haar werd uitgeoefend.

Cashen op drama?

Critici menen dat Maxime haar trauma vooral heeft gebruikt om de verkoop van haar boek te boosten, een boek dat volgens velen verder weinig nieuws bevat. Rapper Lange Frans, die zelf niet vies is van stevige uitspraken, laat geen spaan heel van de realityster. In het programma RoddelPraat is hij snoeihard: “Maxime is gewoon aan het liegen. Dit hele verhaal is bedoeld om dat boek van haar te verkopen. Bah!”

‘Stinkend nepverhaal’

Lange Frans lijkt zijn woede nauwelijks te kunnen bedwingen en gooit er nog een schepje bovenop. “Die vieze, vuile stinkho*r!” roept hij, terwijl hij zijn ongeloof uitspreekt over de hele Meiland-familie. Hij insinueert zelfs dat Maxime in de nieuwe film van de familie een schandalige rol zou spelen, compleet met onsmakelijke opmerkingen die duidelijk bedoeld zijn om haar volledig te vernederen.

Meilandjes onder vuur

Het is duidelijk dat de rapper niet alleen een probleem heeft met Maxime, maar met de hele Meiland-familie. Hij vindt het onbegrijpelijk dat deze familie zo’n groot platform krijgt op televisie. “Het is echt een schande dat we met z’n allen naar die Meilandjes kijken,” aldus Lange Frans. “Dat dit als het nieuwe ‘voorbeeld’ voor de Nederlandse samenleving wordt gezien, is gewoon vreselijk.”

De uitspraken van Lange Frans zorgen voor behoorlijk wat ophef, maar geven ook een inkijkje in hoe Maxime’s poging om haar verleden te delen, door sommige mensen als pure sensatie wordt gezien. De vraag blijft: is dit het gevolg van slechte timing of zit er meer achter de kritiek?

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

😂😂😂Lange Frans nog wel .Als je het dan toch wil hebben over droeftoeters .Daar komt al heel lang niets zinnigs uit .Wat zich dan uit in gebrek aan woorden die je herken als mensen menen grof te moeten doen.