Connie Witteman woest: ‘Hélène Hendriks kan door de wc getrokken worden!’ na respectloze actie

helene

Hélène Hendriks heeft zich afgelopen zondagavond flink in de nesten gewerkt met een ongepaste grap die volledig verkeerd uitpakte. In haar talkshow De Oranjezondag deed ze een schokkende belofte: aan het einde van de uitzending zou ze de echte vader van André Hazes jr. onthullen. Het gerucht gaat al langer dat niet André Hazes senior, maar de vermoorde crimineel Marco Eijk zijn vader zou zijn. Een bizarre stunt die Hélène blijkbaar grappig vond – tot de kritiek als een storm over haar heen kwam.

Hélène onder vuur

Wat begon als een stunt om kijkcijfers te trekken, mondde al snel uit in een nationale rel. Niemand minder dan Connie Witteman liet luid en duidelijk weten dat ze Hélène’s actie belachelijk vond. Op Instagram gooide Connie meteen olie op het vuur: “ALLES VOOR DE KIJKCIJFERS!!!” riep ze uit. Samen met haar partner Henk de Vries was Connie verbijsterd. “Hoe kun je, als iemand die wij zo hoog hadden zitten, zó diep zakken voor een domme grap?” vroeg ze woedend. Voor Connie was het duidelijk: “Hélène kan wat ons betreft door de wc getrokken worden!”

Slachtoffers?

Connie liet er geen gras over groeien en wees op de ellende die dit veroorzaakt heeft. “Hoe ver wil je gaan om André helemaal kapot te maken? Hij heeft al genoeg aan zijn hoofd met z’n moeder, en nu dit?! Denk je dat Monique nog normaal boodschappen kan doen, of dat hun zoontje nog rustig naar school kan? Dit is ronduit asociaal!” schreef ze verder.

Vakantie als pleister op de wonde

Om de gemoederen wat te sussen, biedt Henk de Vries, de man van Connie en eigenaar van een succesvol coffeeshopimperium een wel heel opmerkelijk gebaar aan. Hij nodigt André en Monique uit voor een all-inclusive vakantie op zijn privéresort op Bali, gratis en voor niets. Een vakantie om bij te komen van de ophef, zonder dat er ook maar iets tegenover hoeft te staan. “Kom lekker bij en blijf sterk,” besluit Connie.

Hélène’s spijt

Wat vindt Hélène zelf van dit alles? In een reactie onder Connie’s Instagram-post betuigt ze haar spijt: “Je hebt helemaal gelijk, Connie. Het was echt niet goed, en ik heb André laten weten dat het me spijt.” Maar de schade was al aangericht. Zelfs haar collega’s bij Vandaag Inside namen afstand van haar actie. “Hélène zit er echt mee, ze vond het uiteindelijk zelf ook geen geslaagde grap,” gaf Wilfred Genee toe. En Johan Derksen was er ook duidelijk over: “Ik vond het ongepast. Niet alleen niet grappig, maar ook onbeschaafd.”

Het lijkt erop dat Hélène Hendriks voorlopig haar handjes mag dichtknijpen dat ze nog aan tafel mag bij de talkshows. Want deze stunt? Die komt haar duur te staan.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De vriend van Connie wil een reis naar Bali, voor die twee betalen.
Te gek voor woorden, gaan ze al niet genoeg op vakantie.
Geef die reis maar aan een gezin dat arm is, die de eindjes aan elkaar moeten knopen, en nooit weg kunnen uit geld gebrek .
Misschien wil Connie wel geld aan de voedselbank geven, daar hebben mensen wat aan.

Ben het volkomen met Connie eens.Helene moet eens leren na te denken voor ze iets zegt.Ben geen Hazes fan maar deze z.g. Grap is geen grap.Ze heeft een zeer kwetsbare André nog verder de put ingeduwd.

ouwe temeijer vanessa springt ook weer op de bandwagon
alleen ter ere en glory voor haar eigen persoontje, de aandachtsh**r
lekker makkelijk ook om dr rijke vriend te laten opdraaien voor een gratis vakantie voor de twee klaplopers die al elke 3 maanden een verre reis maken.
terug je hok in, veenlijk!

was vanaf begin duidelijk dat het een grap was. Meen me te herrinneren dat André zelf de grap over John de Wolf ook al eens gemaakt heeft. Op de foto’s lijken ze ook op elkaar. was een grap, niet geslaagd volgens de woke en weer doorrrrrrr

Wat een gezeur om niks.
Dat André jr hoogstwaarschijnlijk geen zo’n is van André sr is al jaren duidelijk.
Daar is niks verrassends aan.
Alleen is die voetballer niet zijn echte vader, maar degene waar hij als w druppels water op lijkt..😉 Marco Eijk natuurlijk.
Jr zal alleen nooit een DNA-test gaan doen, dan is hij alles kwijt.
Zijn carrière dankzij zíjn Hazes-naam & evt nalatenschap als ze de rechtzaak winnen.

Laatst bewerkt op 17 uren geleden door Sita