Schandaal rond André Rieu: Wereldwijde fans zijn woest na onverwachte actie

Grote paniek en woede onder de fans van André Rieu: hun geliefde livestream is van de ene op de andere dag verdwenen. Jarenlang konden trouwe volgers wereldwijd via de camera van hotel DuCasque live meegenieten van de spectaculaire concerten van de maestro op het Vrijthof in Maastricht. Maar die droom is nu ruw verstoord, en de teleurstelling is gigantisch.

De boosdoener? Een klacht over de camera, die inzoomde op het terraspubliek en daardoor de privacy van bezoekers schond. De Autoriteit Persoonsgegevens vond dat dit niet kon en liet de camera uitschakelen. Resultaat: fans van over de hele wereld, van Maastricht tot Australië, zitten nu met lege handen. Voor velen was deze livestream dé enige manier om bij de concerten van hun idool te zijn, en nu voelen ze zich beroofd van hun geliefde muzikale ervaring.

Op Facebook stroomt de verontwaardiging binnen. In de fanpagina Harmony Parlor maken boze volgers massaal hun frustraties kenbaar. Australische fans, die speciaal vroeg opstonden om de concerten te zien, zijn diep teleurgesteld. “Dit was onze enige kans om de magie van Rieu mee te maken!” klinkt het overal.

Ondanks verwoede pogingen om de livestream terug te krijgen, inclusief smeekbedes aan Rieu en contact met instanties, lijkt er nog geen licht aan het eind van de tunnel. De fans geven echter niet op, maar het gemis is duidelijk. Hun jaarlijkse virtuele uitstapje naar het Vrijthof is voorlopig van de baan.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties