Creep Ali B achtervolgde vrouw in cafetaria, onthult Ria Valk

ali-b

Het lijkt erop dat Ali B zijn dagen in vrijheid wel eens geteld kunnen zijn. Ondanks dat hij hoger beroep heeft aangetekend, lijkt het er sterk op dat hij binnenkort daadwerkelijk achter de tralies verdwijnt. Na zijn veroordeling afgelopen zomer tot twee jaar celstraf is de kans klein dat dit in hoger beroep drastisch zal veranderen. Maar Ali houdt vol dat de strijd nog niet voorbij is: “Er is een slag verloren, maar niet de wedstrijd,” aldus zijn advocaat destijds.

Ria Valk ziet het anders

Niet iedereen heeft echter zoveel vertrouwen in een positieve afloop voor de rapper. Zangeres Ria Valk, die in 2013 meedeed aan Ali B op Volle Toeren, heeft geen goed woord over voor hem. Ze had toen al haar bedenkingen over zijn gedrag. “We liepen hier in Breukelen rond en gingen daarna met de ploeg naar een cafetaria. Daar liep een knap meisje rond en hij bleef maar achter haar aanlopen,” herinnert ze zich in een interview met Weekend.

Volgens Ria was het gedrag van Ali B verre van charmant. “Hij bleef maar zeggen: ‘Geef me nou je nummer, dan gaan we een keer eten.’ Dat meisje zei tegen mij: ‘Wat een idioot is dat.’ Dat was toen al, moet je nagaan.”

Geen behoefte aan contact

Hoewel ze destijds kortstondig met Ali samenwerkte, is dat verleden tijd. “Met hem hoef ik echt geen contact meer te hebben,” zegt Ria stellig. Het lijkt erop dat de zangeres niets meer van doen wil hebben met de in opspraak geraakte rapper.

Ria daarentegen geniet nog altijd van haar populariteit in Breukelen. “Mensen zeggen vaak tegen me als ik op het terras zit: ‘Ik heb altijd zo van u genoten! Jammer dat u niet meer op tv bent.’ Dat is toch leuk om te horen.” Terwijl Ali B zich moet voorbereiden op een onzekere toekomst, blijft Ria geliefd onder haar fans.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat heeft Ria toen al goed gezien, die opdringerige vieze patser.