Dama: Maxime Meiland betrapt Leroy met andere vrouw, scheiding nabij

maxime-huilt

Het huwelijk van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer lijkt onder druk te staan na een recente gebeurtenis tijdens een bruiloft in Frankrijk. Maxime deelt in haar podcast een verontrustend voorval waarbij Leroy iets te gezellig werd met een andere vrouw.

Ander vrouw in het vizier

Tijdens de bruiloft, waar Maxime en Leroy aanwezig waren, liep alles op het eerste gezicht vlekkeloos. Totdat een vrouw, die blijkbaar in scheiding lag, te veel aandacht begon te trekken. “Ze zat steeds bij andere mannen aan tafel en leek wel een beetje op zoek”, vertelt Maxime in de podcast.

Leroy de fout in?

Maar wat Maxime écht dwarszat, was het feit dat deze vrouw te veel interesse had in haar man. “Op de laatste avond hing ze steeds om Lee heen,” onthult Maxime. De situatie escaleerde toen de vrouw voorstelde om samen met Leroy een duik in het zwembad te nemen. Tot Maxime’s schrik stemde Leroy in. “Hij zei gewoon: ‘Ja, leuk!’ terwijl ik dacht: dit gaat te ver!”

Maxime grijpt in

Maxime bleef echter niet stilzitten. “Ik sprong meteen dat zwembad in,” zegt ze. “Ik dacht: wegwezen met jou!” Hoewel Maxime aangeeft dat haar man geen kwade bedoelingen had, vond ze zijn gedrag toch erg zorgelijk. “Die jongen heeft echt geen idee,” verzucht ze. “Maar ik moest ingrijpen voordat het te ver ging.”

Of dit incident nog gevolgen heeft voor hun relatie, blijft voorlopig de vraag, maar de spanning is duidelijk voelbaar in huize Meiland.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties