Dries Roelvink bedriegt zijn vrouw: Twee jaar lang een dubbelleven!

Dries-Roelvink3

Dries Roelvink heeft de schijnbare perfecte echtgenoot altijd goed weten vol te houden, maar nu komt er toch een bijzonder sappig detail naar voren. In een opvallende bekentenis onthult de volkszanger dat hij zijn vrouw Honoria, met wie hij al veertien jaar getrouwd is de eerste twee jaar van hun huwelijk helemaal niet trouw was. Terwijl hij nu de brave echtgenoot speelt, gaf Dries toe dat hij in die beginperiode van hun huwelijk nog met andere vrouwen op pad ging. Dat betekent dus maar één ding: hij heeft Honoria bedrogen!

Het begon allemaal met zijn eerdere relaties. Zo ging het al mis met Sanne, de moeder van zijn dochter Peggy, die hem verliet nadat ze ontdekte dat hij vreemdging. Daarna kwam Luciënne, de moeder van zijn zoons Dave en Donny en ook bij haar liep Dries niet bepaald in het gareel. En Honoria? Die stapte veertien jaar geleden met Dries in het huwelijksbootje, maar hij bleef nog twee jaar lang ‘fladderen’.

In een gesprek met Weekend vertelt Dries vol bravoure: “Trouw in de liefde ben ik nu al een jaar of twaalf.” Aha, dus de eerste twee jaren na de trouwdag was dat nog even een ander verhaal. Maar volgens Dries heeft hij inmiddels zijn wilde haren verloren. “Ik ben nu 65. Het vlees is niet zwak meer bij mij.”

Of Honoria op de hoogte is van zijn geflirt in de beginjaren van hun huwelijk, blijft een mysterie. Wel was haar houding over trouw zijn in een eerder interview opmerkelijk nuchter. “Ik hoop dat hij trouw is, maar mocht hij ooit een slippertje maken, dan wil dat niet zeggen dat mijn relatie voorbij is,” vertelde ze. Volgens Honoria blijft een man tenslotte altijd een jager. Misschien heeft ze meer geweten dan we dachten?

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties