John Williams breekt stilte na beschuldiging van diefstal: ‘Ik heb niets verkeerd gedaan’

John-Williams

John Williams, de bekende RTL-presentator, lijkt nu midden in een schandaal te zitten. Muziekshoworganisator Huggy Thomas beschuldigt hem van niets minder dan oplichting. Volgens Huggy zou John zonder pardon zijn succesvolle format voor een R&B-show hebben gestolen. En dat terwijl de twee eerder samenwerkten en duizenden mensen vermaakten met hun voorstellingen.

Gestolen show?

Huggy Thomas trekt fel van leer tegen John: “Hij heeft mijn R&B-show gewoon gekopieerd en doet nu alsof het zijn idee is. Dertien jaar geleden werkte ik al met hem samen en presenteerde hij mijn show voor 1250 euro per keer. Maar John wilde meer, hij bemoeide zich met de inhoud en vroeg om partner te worden. Toen ik voorstelde dat hij moest investeren, zei hij arrogant: ‘Ik ben John Williams, ik heb geen geld nodig. Jij hebt juist veel aan mij.’”

Wat Huggy daarna ontdekte, zorgde voor grote woede. John zou achter zijn rug om een producent en boekingskantoor hebben geregeld om een eigen versie van de show op te zetten, waarmee hij Huggy buiten spel zette. Toen Huggy hierachter kwam en verhaal ging halen, werd hij genegeerd. Sterker nog: John stuurde een advocaat op hem af. Het lijkt wel een slecht soapverhaal.

Johns verdediging

John Williams zelf houdt de beschuldigingen echter van zich af. Hij beweert dat er niets unieks is aan de show van Huggy en dat ze allebei recht hebben op hun eigen versie zegt hij in de Story. “Er zijn zoveel R&B-shows,” zegt hij luchtig. “Als iemand een Elvis-show doet, betekent dat niet dat een ander geen Elvis-show mag organiseren.”

Toch blijven Huggy’s woorden hangen. Hij wil geen geld, maar simpelweg erkenning. “John moet gewoon toegeven dat hij mijn show heeft gejat. Dat is alles wat ik wil.”

Met juristen die zich nu mengen in het conflict, is dit drama nog lang niet voorbij.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties