Na 22 jaar bedrog: Gertrude ontdekt de smerige waarheid over Dirk Kuijt

Dirk-Kuyt

Het drama rondom de scheiding van Dirk Kuijt en zijn ex-vrouw Gertrude van Vuuren blijft aan de oppervlakte borrelen, en het wordt steeds pijnlijker. De moeder van hun vier kinderen kan het nauwelijks bevatten: alles wat ze dacht te weten over haar huwelijk met de voormalig voetballer blijkt gebaseerd te zijn op leugens. De ontdekking dat Dirk haar tijdens hun huwelijk ontrouw was heeft Gertrude diep geraakt. Maar dat is nog maar het topje van de ijsberg.

Volgens een bron dichtbij Gertrude is ze pas na de scheiding achter de omvang van Dirks escapades gekomen. “Ze is geschokt dat er nooit eerder iets over zijn ontrouw naar buiten is gekomen,” vertelt de insider aan weekblad Story. “Wat er zich allemaal heeft afgespeeld tijdens Dirks carrière, in het uitgaansleven na wedstrijden en in hotels, is ronduit verbijsterend.”

Vertrouwen gebroken

Gertrude had nooit gedacht dat Dirk haar zou verraden. “Ze had blind vertrouwen in hun huwelijk en hun gezin. Ze was ervan overtuigd dat hun liefde oprecht was en dat ze een solide, gelukkig gezinsleven hadden. Nu weet ze dat het allemaal één grote leugen was,” vervolgt de bron.

Het is niet alleen de schok van zijn ontrouw die Gertrude zo raakt, maar vooral het besef dat ze jaren heeft doorgebracht in een illusie. “Ze heeft 22 jaar van haar leven gewijd aan Dirk en hun gezin. Dat Dirk haar bedrogen heeft, is iets wat ze als een diepe persoonlijke aanval ervaart. Het idee dat ze dit allemaal eerder had kunnen weten, maakt het voor haar alleen maar zwaarder.”

Gertrude zit duidelijk in een emotionele achtbaan en het lijkt erop dat het einde van dit verhaal nog lang niet in zicht is.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vieze hypocriete kerkganger🤮 Vreemdgaan bij het leven & zijn ma veroordelen omdat zij 8 jaar na overlijden opnieuw trouwt.