Frank Visser stort in: Kalmeringspillen nodig om de dag door te komen

frank

Het lijkt erop dat het leven van televisierechter Frank Visser een ware emotionele achtbaan is geweest. Terwijl hij jarenlang de beslissingen nam over burenruzies en juridische kwesties in “Mr. Frank Visser doet uitspraak”, was zijn persoonlijke leven allesbehalve rustig. De gezondheid van zijn vrouw Margot ging in rap tempo achteruit na haar diagnose met alzheimer in 2019, en de impact op Frank was enorm. Het ging zelfs zo ver dat hij moest grijpen naar kalmeringspillen om de situatie te kunnen verwerken.

Margot werd al snel opgenomen in een verzorgingshuis, en hoewel Frank elke dag bij haar langs ging, kon hij de onrust in zijn eigen hoofd niet bedwingen. De vrouw waarmee hij maar liefst 43 jaar van zijn leven had gedeeld, begreep vaak niet waarom hij telkens weer vertrok, wat de situatie nog hartverscheurender maakte.

Pillen om door de dag te komen

Frank probeerde ondanks alles door te gaan met zijn werk, maar de onrust bleef aan hem knagen. “Ik probeerde een evenwicht te vinden, maar gemakkelijk ging dat niet. De acceptatie wilde maar niet komen,” onthulde hij in Plus Magazine. Het kwam op het punt dat Frank niet langer zonder kalmeringsmiddelen kon functioneren. De situatie met Margot verergerde ondertussen alleen maar. Het afgelopen voorjaar bereikte de situatie haar dieptepunt en toen Margot overleed, was dat voor Frank een opluchting hoewel het verdriet intens was.

Verlossing van het leed

Ondanks het grote verlies, vindt Frank nu troost in het idee dat Margot eindelijk rust heeft gevonden. “Ik voel zoveel liefde voor mijn vrouw en denk nu: gelukkig, zij is nu echt van iets verlost.” Met zijn geloof als steunpilaar probeert Frank verder te gaan met zijn leven, terwijl hij de herinnering aan zijn geliefde Margot met zich meedraagt.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties