Schandalig: Joost Klein misdraagt zich opnieuw

Joost-Klein

Joost Klein weet wederom de gemoederen flink op te schudden dit keer met zijn absurde optreden tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Het lijkt wel alsof hij geen greintje respect kan opbrengen, en zijn gedrag begint bij steeds meer mensen te irriteren. Waar de rest van de zaal stilstond bij het in memoriam-moment, leek Joost samen met zijn entourage het geheel te verwarren met een popconcert. Terwijl overleden BN’ers geëerd werden, zwaaide Joost vrolijk met zijn handjes in de lucht, alsof hij op de eerste rij van een festival stond.

Bart Ettekoven van Shownieuws kon zijn ogen niet geloven en was er snel bij om zijn walging te uiten. “Het is respectloos, echt ongelooflijk. Terwijl anderen een traantje wegpinken, staat hij daar vrolijk te zwaaien. Alsof het een grap is.”

Dit moment, dat bij velen in het verkeerde keelgat schoot, is echter niet het enige dieptepunt van de avond. Joost leek de hele gala-avond een spelletje te maken. “Hij zat verveeld achter Jan Smit, playbackte zijn teksten mee van de autocue en hing onderuitgezakt in z’n stoel met een zonnebril op,” vervolgt Bart. “Dit was niet zomaar een ongemak, dit was puur aandachttrekkerij.”

Ook Ronald Molendijk is er helemaal klaar mee. “Zelfs Batman weet wanneer hij zijn masker af moet doen. Jezus, Joost, toon een beetje fatsoen.” Sandra Schuurhof sluit zich bij hem aan: “Als je er toch geen zin in hebt, blijf dan gewoon lekker thuis. Niemand dwingt je.”

Het is duidelijk: Joost Klein heeft zich niet populair gemaakt, en de vraag blijft hoe lang hij zijn plek in de spotlights nog kan behouden.

Hieronder de beelden:

@papa_roellie i love how they act like childeren at a award show 😭😭 #joostklein ♬ original sound – Raoul's version 🧍

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties